اگر بدنبال دستور تهیه یک غذای کتوژنیک خوشمزه هستید، دستور تهیه مرغ مدیترانه ای کتوژنیک یکی از گزینههای پیشنهادی ما به شماست. غذاهای مدیترانهای اغلب با طبع غذایی ایرانیان سازگار است.
در مواد اولیه ران مرغ را میتوان با سینه مرغ و گوجه خشک شده را با مقدار کمی رب گوجه جایگزین تا رنگ غذا مانند تصویر خردلی بماند.
مواد اولیه
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶۸۰ گرم ران مرغ – چربی پاک شود
مقدار جزئی نمک و فلفل
۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
۲ قاشق چایخوری آویشن خشک
۱ قاشق چایخوری رزماری
۱/۲ کاسه آب مرغ
۱/۳ کاسه گوجه خشک شده در آفتاب درون روغن
۱ کاسه خامه غلیظ یا شیر نارگیل پر چرب یا شیر گاو کم چرب
۱/۲ کاسه پنیر پارمسان رنده شده
نمک دریایی و فلفل به میزان دلخواه
جعفری خرد شده
دستور تهیه
فر را در دما ۳۵۰ درجه فارنهایت – ۱۷۶ سانتیگراد قرار دهید.
یک تابه مناسب جهت قرار دادن درون فر را انتخاب و آن را بر روی شعله با حرارت بالا قرار دهید. ران مرغ را با نمک و فلفل طعم دار کنید.
زمانیکه تابه داغ شد ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ران مرغها را اضافه کنید. بمدت ۳ – ۴ دقیقه یا تا زمانیکه لبههای گوشت مرغ خشک شد بر روی اجاق قرار دهید. سپس اگر حتی پختن مرغ در این مدت زمان تمام نشده بود از روی اجاق بردارید.
مجددا تابه را بر روی اجاق با دمای متوسط قرار دهید؛ بقیه روغن را اضافه، سپس سیر و آویش و رزماری را اضافه کنید. بمدت ۱ دقیقه ادویهها را با هم بر روی شعله قرار دهید. حال آب مرغ و گوجه خشک خرد شده و خامه غلیظ را اضافه کنید.
هم زده و سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید.
کمی که جوشید. مرغ را به درون تابه مجددا اضافه کنید. سپس تابه را بدون در داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
پس از در آوردن از فر اجازه دهید کمی خنک شود تا سس سفت گردد. مقداری جعفری خرد شده، نمک دریایی و فلفل بر روی آن بریزید.
به دلخواه مقدار کمی برنج گل کلم برای احساس سیری بیشتر در بشقاب قرار دهید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه مرغ مدیترانه ای کتوژنیک برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
23 دسامبر 2019
بدون ديدگاه