برای تهیه این کیک جو دو سر و توت فرنگی خوشمزه نیاز به کمی مهارت و عشق به آشپزی دارید. این کیک را میتوان بصورت سرد یا گرم به عنوان صبحانه یا میان وعده همراه شیک پروتئینی یا ماست یونانی میل کنید.
مواد اولیه
۱۰۰ گرم توت فرنگی یا بلو بری یخ زده یا تازه
۲ عدد تخم مرغ کامل
۲۵۰ میلیلیتر شیر بادام یا شیر گاو کم چرب
۱ قاشق غذا خوری عصاره وانیل
۲ قاشق غذا خوری روغن کتان یا روغن نارگیل
۱۰۰ گرم جو دو سر
۷۵ گرم آجیل مثل بادام درختی و…
۱ قاشق غذا خوری استیوا برای شیرین شدن
۱ قاشق غذا خوری دارچین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۲ قاشق چایخوری زردچوبه(دلخواه)
دارچین
ماست یونانی
دستور تهیه
فر را بر روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت و ۲۰۴ درجه سانتیگراد قرار دهید.
در یک کاسه مواد اولیه خشک را ریخته و مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر مواد اولیه تر را ریخته و مخلوط کنید.
یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و داخل آن را کمی چرب کنید. نصف توت فرنگیها را در کف ظرف پخش کنید(توت فرنگیها را میتوانید کامل یا خرد شده قرار دهید).
مخلوط خشک را با استفاده از قاشق به یک اندازه بر روی توت فرنگیها بریزید.
سپس مخلوط تر را با استفاده از قاشق یا کفگیر کیک پزی به طور کامل در همه جا به یک اندازه پخش کنید. سپس بقیه توت فرنگیها را بر روی آن بریزید.
سپس بمدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. یا تا زمانیکه لبه و بالای کیک طلایی شود.
پیش از برش اجازه دهید کیک سرد شود. حال مقدار کمی دارچین و ماست یونانی بر روی آن ریخته یا با شیک پروتئینی میل کنید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه کیک جو دو سر و توت فرنگی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
10 دسامبر 2019
بدون ديدگاه