تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان تورتیلا پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده که دور محتویات داخلی را میگیرد. دستور تهیه تاکو وگان و کم کربوهیدرات خبری از گوشت حیوانی و پنیر نیست، و برای افراد وگان یا یک طعم دیگر این غذا را میل کنند، پیشنهاد میشود.
همچنین این تاکو کم کربوهیدرات بوده و تنها ۱۸ گرم کربوهیدرات در هر سرو دارد.
مواد اولیه
۱عدد گل کلم متوسط یا ۳ کاسه گلچه گل کلم
۲۵۰ گرم گردو خام
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
۲ قاشق چایخوری زیره
۱٫۵ قاشق غذاخوری سس تند
نمک و فلفل به مقدار جزئی
آب لیمو تازه
گشنیز
دستور تهیه
فر را روشن و بر روی ۳۷۵ درجه فارنهایت – ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
تمامی مواد اولیه را بجز آب لیمو و گشنیز را درون غذا ساز ریخته و مخلوط کنید. مواد باید مانند خمیر شود.
خمیر را درون یک سینی مناسب برای قرار دادن درون فر ریخته و در صورتی که خمیر به ظرف میچسبد از کاغذ آشپزی استفاده کنید.
بمدت ۳۵ دقیقه تا زمانیکه لبه آن پخته و قهوهای شود، در طول پختن خمیر را زیر و رو کرده و خرد کنید.
زمانیکه تمام شد، اجازه دهید خنک و سپس سرو کنید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه تاکو وگان و کم کربوهیدرات برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
28 دسامبر 2019
بدون ديدگاه