اپ اندروید فیتنس پرو دانلود رایگان

×
دستور تهیه تاکو وگان و کم کربوهیدرات

دستور تهیه تاکو وگان و کم کربوهیدرات

  • 397
    کالری
  • 18 گرم
    کربوهیدرات
  • 12 گرم
    پروتئین
  • 33 گرم
    چربی
  • سروینگ: 5 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 35 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 40 دقیقه

تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان تورتیلا پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. دستور تهیه تاکو وگان و کم کربوهیدرات خبری از گوشت حیوانی و پنیر نیست، و برای افراد وگان یا یک طعم دیگر این غذا را میل کنند، پیشنهاد می‌شود.

همچنین این تاکو کم کربوهیدرات بوده و تنها ۱۸ گرم کربوهیدرات در هر سرو دارد.

مواد اولیه

  • ۱عدد گل کلم متوسط یا ۳ کاسه گلچه گل کلم
  • ۲۵۰ گرم گردو خام
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • ۲ قاشق چای‌خوری زیره
  • ۱٫۵ قاشق غذاخوری سس تند
  • نمک و فلفل به مقدار جزئی
  • آب لیمو تازه
  • گشنیز

عضویت در اپ فیتنس پرو

دستور تهیه

  1. فر را روشن و بر روی ۳۷۵ درجه فارنهایت – ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  2. تمامی مواد اولیه را بجز آب لیمو و گشنیز را درون غذا ساز ریخته و مخلوط کنید. مواد باید مانند خمیر شود.
  3. خمیر را درون یک سینی مناسب برای قرار دادن درون فر ریخته و در صورتی که خمیر به ظرف می‌چسبد از کاغذ آشپزی استفاده کنید.
  4. بمدت ۳۵ دقیقه تا زمانی‌که لبه آن پخته و قهوه‌ای شود، در طول پختن خمیر را زیر و رو کرده و خرد کنید.
  5. زمانی‌که تمام شد، اجازه دهید خنک و سپس سرو کنید.

نوش جان :)

امیدوارم دستور تهیه تاکو وگان و کم کربوهیدرات برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهادات‌تون هستم.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: FitMenCook.com

پوریا آریان‌پور

از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *