دونات بلوبری پروتئینی یک انتخاب بینظیر برای کسانی است که به دنبال یک شیرینی خوشمزه و در عین حال رژیمی و سالم هستند. این دوناتهای وسوسهانگیز که در فر پخته میشوند، بدون نیاز به روغن و سرخ کردن، تمام لذت یک دونات نرم و خوشطعم را به شما هدیه میدهند. هر لقمه از این دوناتها با تکههای تازه و شیرین بلوبری آمیخته شده که طعمی میوهای و تازه را به بافت لطیف و پروتئینی آنها اضافه میکند. پروتئین موجود در این دوناتها از پودر پروتئین باکیفیت تهیه شده که نه تنها به شما انرژی میبخشد، بلکه برای تقویت عضلات و احساس سیری طولانیمدت نیز بسیار مفید است.
با دونات بلوبری بیشتر آشنا شوید
از آنجایی که این دوناتها در فر پخته میشوند و بدون روغن هستند، به راحتی میتوانند به عنوان یک گزینه رژیمی و سالم در برنامه غذایی روزانه شما جای بگیرند، بدون آنکه احساس سنگینی یا کالری اضافی به شما تحمیل کنند. شیرینی طبیعی بلوبریها در کنار پروتئین و بافت نرم دونات، تجربهای دلپذیر و سالم را ایجاد میکند که هم میتواند به عنوان یک میانوعده خوشمزه و هم به عنوان یک وعده پس از تمرین ورزشی لذتبخش باشد. این دوناتهای سبک و کمچرب، انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال تغذیه سالم و در عین حال لذت از طعمهای جذاب هستند.
مواد اولیه دونات
نصف لیوان آرد کامل
۱ اسکوپ پودر پروتئین وی
۳/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر
مقدار خیلی کمی از نمک بین دو انگشت شصت و اشاره
۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
۱ عدد تخم مرغ کامل
۲ قاشق غذا خوری روغن نارگیل
۱ عدد موز بزرگ
۲ قاشق غذاخوری شیرین کننده بدون کالری برند تجاری اسپلندا شناخته میشود در صورت عدم یافتن چنین برندی ترجیحا سوکرالوز استفاده کنید.
۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
نصف لیوان بلوبری
طرز تهیه
فر را از قبل روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (حدود ۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب دونات با ۶ جایگاه را با اسپری روغن نچسب چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر پروتئین، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
در یک کاسه جداگانه، تخممرغ، کره کمچرب، موز لهشده، شیرینکننده و عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یک خمیر یکدست به دست آید. بلوبریها را به آرامی به داخل خمیر اضافه کنید.
خمیر را داخل یک کیسه پلاستیکی زیپدار یا قیف قنادی بریزید. انتهای آن را ببرید و خمیر دونات را در هر کدام از جایگاههای قالب دونات بریزید.
قالب دونات را به مدت ۸ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. مراقب باشید که دوناتها زیاد پخته نشوند، زیرا بهراحتی خشک میشوند.
بگذارید کاملاً خنک شوند و سپس از آن لذت ببرید!
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه دونات بلوبری پروتئینی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
07 سپتامبر 2024
بدون ديدگاه