پنکیک بلغور جو دو سر هم زده، یک لذت صبحگاهی است که ترکیبی از سلامتی و طعم بینظیر را به شما هدیه میدهد. با هر گاز از این پنکیکهای نرم و پفدار، میتوانید عطر دلپذیر بلغور جو دوسر و کمی شیرینی طبیعی را حس کنید. ترکیب شیر بادام و بلغور جو دوسر به این پنکیکها بافتی لطیف و در عین حال مغذی میبخشد که سرشار از فیبر و پروتئین است. اضافه کردن یک چاشنی از قبیل وانیل یا دارچین، طعمی گرم و دلپذیر به آنها میدهد که هر صبح را تبدیل به یک جشن کوچک میکند.
سرو این پنکیکها با میوههای تازه، ماست یا عسل، تجربهای لذتبخش و انرژیبخش برای شما به ارمغان میآورد که تا ساعات پایانی روز از انرژی و شادی لبریز خواهید بود.
مواد اولیه
۱ قاشق چایخوری کره گیاهی
۱ قاشق چایخوری کره بادام طبیعی
۱ و ½ فنجان پنیر محلی(کاتیج) بدون چربی
½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¾ فنجان شیر بادام بدون شکر
۱ قاشق غذاخوری دانه چیا
⅓ فنجان سبوس جو دوسر
طرز تهیه
بلغور جو دوسر را آسیاب کنید و به یک کاسه کوچک منتقل کنید. دانههای چیا و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
شیر بادام را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. (در صورت تمایل میتوانید دارچین و وانیل نیز اضافه کنید.).
کره گیاهی را به یک تابه داغ اضافه کنید. خمیر را به تابه اضافه کرده و حدود ۲-۳ دقیقه روی حرارت متوسط، پنکیک را هم بزنید تا کامل بپزد.
پنکیک را به یک کاسه منتقل کنید. پنیر محلی(کاتیج) را کنار پنکیک اضافه کنید. کره بادام را ذوب کرده و روی پنکیک بریزید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه پنکیک بلغور جو دو سر هم زده برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
01 آگوست 2024
بدون ديدگاه