صبحانه یعنی همه چیز و باید به آن بسیار اهمیت دهید، زیرا در تامین انرژی اولیه روزانه نقشی کلیدی دارد. امروز طرز تهیه املت اسفناج و پیازچه با پنیر پارمزان را آمده کردیم که غنی از ویتامین C، K و آهن است. طرز تهیه این صبحانه بسیار آسان بوده و اسفناج و پیازچه به این املت طعم خوبی خواهند داد.
از گذشته تاکنون اسفناج رو به اسم عضله ساز سبز میشناسند و پخته شدن این نوع سبزی به جذب بهتر مواد مغذی درونش کمک زیادی میکند. پس هر بار صبحانه تخم مرغ درست کردید یک مشت اسفناج درون آن بریزید.
مواد اولیه
- ۳ عدد تخم مرغ هم زده
- ۲ قاشق غذاخوری شیر کم چرب
- ۱/۴ کاسه اسفناج پخته شده
- ۲ قاشق غذاخوری پیازچه
- ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان کم چرب
طرز تهیه
- در یک کاسه تخم مرغ و شیر را هم بزنید.
- درون یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن زیتون ریخته و بر روی شعله متوسط قرار دهید.
- پیازچه و تخم مرغ را درون ماهیتابه ریخته و اجازه دهید یک سمت تخم مرغ نسبتا سفت شود، سپس اسفناج و پارمزان را اضافه کنید.
- میتوانید با کفگیر نصف تخم مرغ را بر روی دیگر سمت آن قرار داده تا پنیر کمی آب شود و تخم مرغ کاملا سفت شود.
نوش جان :)
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: BodyBuilding.com
23 اکتبر 2018
بدون ديدگاه