املت اسفناج و پیازچه با پنیر پارمزان

املت اسفناج و پیازچه با پنیر پارمزان

  • 120
    کالری
  • 5 گرم
    کربوهیدرات
  • 9 گرم
    پروتئین
  • 7 گرم
    چربی
  • سروینگ: 2 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 15 دقیقه

صبحانه یعنی همه چیز و باید به آن بسیار اهمیت دهید، زیرا در تامین انرژی اولیه روزانه نقشی کلیدی دارد. امروز طرز تهیه املت اسفناج و پیازچه با پنیر پارمزان را آمده کردیم که غنی از ویتامین C، K و آهن است. طرز تهیه این صبحانه بسیار آسان بوده و اسفناج و پیازچه به این املت طعم خوبی خواهند داد.

از گذشته تاکنون اسفناج رو به اسم عضله ساز سبز می‌شناسند و پخته شدن این نوع سبزی به جذب بهتر مواد مغذی درونش کمک زیادی می‌کند. پس هر بار صبحانه تخم مرغ درست کردید یک مشت اسفناج درون آن بریزید.

مواد اولیه

  • ۳ عدد تخم مرغ هم زده
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر کم چرب
  • ۱/۴ کاسه اسفناج پخته شده
  • ۲ قاشق غذاخوری پیازچه
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان کم چرب

طرز تهیه

  1. در یک کاسه تخم مرغ و شیر را هم بزنید.
  2. درون یک ماهی‌تابه نچسب مقداری روغن زیتون ریخته و بر روی شعله متوسط قرار دهید.
  3. پیازچه و تخم مرغ را درون ماهی‌تابه ریخته و اجازه دهید یک سمت تخم مرغ نسبتا سفت شود، سپس اسفناج و پارمزان را اضافه کنید.
  4. می‌توانید با کفگیر نصف تخم مرغ را بر روی دیگر سمت آن قرار داده تا پنیر کمی آب شود و تخم مرغ کاملا سفت شود.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

پوریا آریان‌پور

از بچگی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش طراح وب و گرافیک هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *