اپ اندروید فیتنس پرو دانلود رایگان

×
جو پرک با انجیر و پنیر ریکوتا

طرز تهیه جو پرک با انجیر و پنیر ریکوتا

  • 210
    کالری
  • 39 گرم
    کربوهیدرات
  • 5 گرم
    پروتئین
  • 4 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 3 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 1 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 4 دقیقه

تصور کنید صبح خود را با یک کاسه گرم و خوشمزه از جو پرک که با تکه‌های شیرین انجیر تازه و لطافت پنیر ریکوتا ترکیب شده، آغاز می‌کنید. این ترکیب منحصر به فرد نه تنها طعمی به یادماندنی و دلنشین دارد، بلکه بافت نرم و کرمی آن همراه با شیرینی طبیعی انجیر، تجربه‌ای لذت‌بخش برای حس چشایی شما خواهد بود.

این صبحانه مغذی و سالم، با انرژی فراوان و احساس سیری طولانی‌مدت، شما را برای شروع یک روز پرانرژی و پربار آماده می‌کند. به علاوه، تهیه آن بسیار آسان و سریع است، بنابراین می‌توانید بدون استرس و در کمترین زمان، این لذت صبحگاهی را به خود هدیه دهید.

انجیر جز سوپر غذاها و میوه‌های مغذی است، حاوی مقادیر زیادی کلسیم، ویتامین C و همچنین این ماده غذایی سم‌زدا و ملین طبیعی نیز می‌باشد.

مواد اولیه

  • ۴۳ گرم جو پرک
  • ۷۸ میلی‌لیتر آب
  • ۲۸ گرم انجیر خشک خرد شده، ساقه بریده شود.
  • ۱ قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر استویا

عضویت در اپ فیتنس پرو

طرز تهیه

  1. ابتدا جو پرک را با آب درون یک قابلمه ریخته و بر روی شعله متوسط گاز بمدت ۱ دقیقه قرار دهید تا پخته و نرم شود، اگر در این مدت زمان جو آماده نشده بود ادامه دهید تا بافت آن نرم شود.
  2. انجیر خشک را خرد کرده(ترجیحا چهار قاچ) و سپس درون یک کاسه ریخته و پنیر ریکوتا را به آن اضافه کنید.
  3. حال جو پرک گرم را درون کاسه ریخته و مواد را با یک قاشق بخوبی مخلوط و سپس میل کنید.

نوش جان :)

امیدوارم طرز تهیه جو پرک با انجیر و پنیر ریکوتا برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهادات‌تون در قسمت نظرات هستم.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

پوریا آریان‌پور

از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *