در این دستور تهیه قراره باز هم مخلوطی از جو پرک با دیگر مواد مغذی غذایی برای ساخت یک صبحانه مقوی باشه، دستور تهیه جو پرک کشمش و کره بادام زمینی قراره ترکیبی خوشمزه و پارتی طعمها رو صبح در دهانتون بچشید.
در دستور تهیه طبق معمول پودر پروتئین وی هست که میتوانید حذف کنید. در خارج از کشور کره بادام زمینی به همراه کشمش و دارچین وجود داره اما تو ایران بعید میدونم پیدا کنید و به همین دلیل در دستور تهیه بصورت جدا ذکر شده است.
مواد اولیه
۱/۲ کاسه جو پرک خام
۳/۴ کاسه شیر بادام بدون طعم
۱/۲ کاسه سفیده تخم مرغ مایع
۱/۲ اسکوپ پودر پروتئین وی
۱ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱۰ گرم کشمش
۱/۲ موز
طرز تهیه
جو پرک و شیر را درون ظرف مناسب ریخته و بر روی شعله با دمای متوسط قرار دهید.
تخم مرغ را ریخته و بمدت ۱ – ۲ دقیقه بر روی شعله تا جو پخته شود.
از روی شعله برداشته و پیش از سرد شدن پودر پروتئین وی، کره بادام زمینی، دارچین و کشمش را اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید.
موز را خرد کرده و بر روی ظرف قرار دهید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه جو پرک کشمش و کره بادام زمینی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
19 ژانویه 2019
بدون ديدگاه