جو پرک کشمش و کره بادام زمینی

جو پرک کشمش و کره بادام زمینی

  • 450
    کالری
  • 59 گرم
    کربوهیدرات
  • 39 گرم
    پروتئین
  • 12.6 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 2 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 5 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 7 دقیقه

در این دستور تهیه قراره باز هم مخلوطی از جو پرک با دیگر مواد مغذی غذایی برای ساخت یک صبحانه مقوی باشه، دستور تهیه جو پرک کشمش و کره بادام زمینی قراره ترکیبی خوشمزه و پارتی طعم‌ها رو صبح در دهان‌تون بچشید.

در دستور تهیه طبق معمول پودر پروتئین وی هست که می‌توانید حذف کنید. در خارج از کشور کره بادام زمینی به همراه کشمش و دارچین وجود داره اما تو ایران بعید می‌دونم پیدا کنید و به همین دلیل در دستور تهیه بصورت جدا ذکر شده است.

مواد اولیه

  • ۱/۲ کاسه جو پرک خام
  • ۳/۴ کاسه شیر بادام بدون طعم
  • ۱/۲ کاسه سفیده تخم مرغ مایع
  • ۱/۲ اسکوپ پودر پروتئین وی
  • ۱ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر دارچین
  • ۱۰ گرم کشمش
  • ۱/۲ موز

طرز تهیه

  1. جو پرک و شیر را درون ظرف مناسب ریخته و بر روی شعله با دمای متوسط قرار دهید.
  2. تخم مرغ را ریخته و بمدت ۱ – ۲ دقیقه بر روی شعله تا جو پخته شود.
  3. از روی شعله برداشته و پیش از سرد شدن پودر پروتئین وی، کره بادام زمینی، دارچین و کشمش را اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید.
  4. موز را خرد کرده و بر روی ظرف قرار دهید.

نوش جان :)

منبع: BodyBuilding.com

محاسبه‌گر