فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایه تخممرغ میباشد که شباهتهای زیادی با املت داشته و بهطور سنتی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، سبزیجات و پاستا پر میشده است. این صبحانه سریع و خوشمزه برای شروع روزی پرانرژی عالی است.
در مواد اولیه مارچوبه و بیکن بوقلمون استفاده شده که میتوانید با پیازچه و گوشت قرمز ریش ریش شده یا انتخاب مورد دلخواه جایگزین کنید. فقط به یاد داشته باشید با تغییر در مواد اولیه ارزش غذایی نیز تغییر خواهد کرد.
مواد اولیه
۱ کاسه تخم مرغ هم زده
۱/۲ کاسه مارچوبه
۱۱۳ گرم بیکن بوقلمون کم نمک
۱/۲ قاشق غذاخوری جعفری خشک
طرز تهیه
در یک ماهیتابه آغشته به روغن، مارچوبه و بیکن بوقلمون را با هم کمی بپزید.
در یک ظرف جدا تخم مرغ و جعفری را با هم مخلوط کنید.
مواد فوق را باهم مخلوط کنید و درون ظرفهای گرد کوچک ریخته و در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت(۱۹۰ درجه سانتیگراد) بمدت ۸ – ۱۰ دقیقه قرار دهید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه مینی فریتاتا ایتالیایی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
12 نوامبر 2018
بدون ديدگاه