فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایه تخممرغ میباشد که شباهتهای زیادی با املت داشته و بهطور سنتی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، سبزیجات و پاستا پر میشدهاست. این صبحانه سریع و خوشمزه برای شروع روزی پرانرژی عالی است.
در مواد اولیه مارچوبه و بیکن بوقلمون استفاده شده که میتوانید با پیازچه و گوشت قرمز ریش ریش شده یا انتخاب مورد دلخواه شما جایگزین کنید.
مواد اولیه
- ۱ کاسه تخم مرغ هم زده
- ۱/۲ کاسه مارچوبه
- ۱۱۳ گرم بیکن بوقلمون کم نمک
- ۱/۲ قاشق غذاخوری جعفری خشک
طرز تهیه
- در یک ماهیتابه آغشته به روغن، مارچوبه و بیکن بوقلمون را با هم کمی بپزید.
- در یک ظرف جدا تخم مرغ و جعفری را با هم مخلوط کنید.
- مواد فوق را باهم مخلوط کنید و درون ظرفهای گرد کوچک ریخته و در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت(۱۹۰ درجه سانتیگراد) بمدت ۸ – ۱۰ دقیقه قرار دهید.
نوش جان :)
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: BodyBuilding.com
12 نوامبر 2018
بدون ديدگاه