مینی فریتاتا ایتالیایی

مینی فریتاتا ایتالیایی

  • 70
    کالری
  • 2 گرم
    کربوهیدرات
  • 7 گرم
    پروتئین
  • 4 گرم
    چربی
  • سروینگ: 6 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 15 دقیقه

فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایه تخم‌مرغ می‌باشد که شباهت‌های زیادی با املت داشته و به‌طور سنتی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، سبزیجات و پاستا پر می‌شده‌است. این صبحانه سریع و خوشمزه برای شروع روزی پرانرژی عالی است.

در مواد اولیه مارچوبه و بیکن بوقلمون استفاده شده که می‌توانید با پیازچه و گوشت قرمز ریش ریش شده یا انتخاب مورد دلخواه شما جایگزین کنید.

مواد اولیه

  • ۱ کاسه تخم مرغ هم زده
  • ۱/۲ کاسه مارچوبه
  • ۱۱۳ گرم بیکن بوقلمون کم نمک
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری جعفری خشک

طرز تهیه

  1. در یک ماهی‌تابه آغشته به روغن، مارچوبه و بیکن بوقلمون را با هم کمی بپزید.
  2. در یک ظرف جدا تخم مرغ و جعفری را با هم مخلوط کنید.
  3. مواد فوق را باهم مخلوط کنید و درون ظرف‌های گرد کوچک ریخته و در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت(۱۹۰ درجه سانتی‌گراد) بمدت ۸ – ۱۰ دقیقه قرار دهید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

پوریا آریان‌پور

از بچگی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش طراح وب و گرافیک هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *