پیتزا مرغ کم کربوهیدرات

پیتزا مرغ کم کربوهیدرات

  • 263 کالری
    کالری
  • 5 گرم
    کربوهیدرات
  • 46 گرم
    پروتئین
  • 6 گرم
    چربی
  • سروینگ: 4 سرو
  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 35 دقیقه

اگر شما هم جز افرادی که همزمان عاشق تناسب اندام و پیتزا هستید، مجبورید بین این دو یکی رو انتخاب کنید. اما امروز با دستور تهیه پیتزا مرغ کم کربوهیدرات اومدیم که هم می‌توانید تناسب اندام‌تون رو حفظ کنید و هم بدون احساس گناه پیتزا بخورید. در این پیتزا تنها ۵ گرم کربوهیدرات هست چون خمیر این پیتزا از مرغ درست شده است!

مواد اولیه خمیر

  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ
  • ۱/۲ کاسه پنیر پارمسان کم چرب
  • ۱ قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی
  • ۱/۸ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

مواداولیه روی پیتزا

  • ۳ قاشق غذاخوری سس پیتزا کم کالری
  • ۱/۲ کاسه پنیر موزارلا بدون چربی
  • ۱/۲ کاسه مارچوبه خرد شده
  • ۱/۲ فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده
  • ۱ عدد فلفل هالوپینو کبابی

چاشنی

  • ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده

طرز تهیه

  1. فر را روشن و بر روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۲ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.
  2. مواد اولیه خمیر را درون مخلوط کن یا غذا ساز ریخته تا بخوبی با هم مخلوط شوند.
  3. کاغذ پوستی را بر روی ظرف مخصوص فر قرار دهید و مخلوط مرغ را به صورت یک مستطیل یا دایره بر روی آن پهن کنید. ضخامت خمیر ۰٫۵ سانتی‌متر باشد.
  4. خمیر را درون فر بمدت ۱۳ – ۱۵ دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که لبه‌های خمیر قهوه‌ای شدند.
  5. سپس خمیر را از فر درآورید و مواد اولیه روی پیتزا را به ترتیبی که در بالا نوشته شده بر روی خمیر اضافه کنید.
  6. مجددا پیتزا را درون فر بمدت ۶ دقیقه یا تا زمانی‌که پنیر روی پیتزا قهوه‌ای شود، قرار دهید.
  7. پیتزا را از فر درآورده و فلفل قرمز را بر روی آن برای طعم بهتر اضافه کنید.
  8. اجازه دهید پیتزا کمی سرد شود و سپس به قطعات با سایز دلخواه برش بزنید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

محاسبه‌گر