پیتزا مرغ کم کربوهیدرات
- 263 کالریکالری
- 5 گرمکربوهیدرات
- 46 گرمپروتئین
- 6 گرمچربی
- سروینگ: 4 سرو
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- مدت زمان پخت: 20 دقیقه
- زمان کلی مورد نیاز: 35 دقیقه
اگر شما هم جز افرادی که همزمان عاشق تناسب اندام و پیتزا هستید، مجبورید بین این دو یکی رو انتخاب کنید. اما امروز با دستور تهیه پیتزا مرغ کم کربوهیدرات اومدیم که هم میتوانید تناسب اندامتون رو حفظ کنید و هم بدون احساس گناه پیتزا بخورید. در این پیتزا تنها ۵ گرم کربوهیدرات هست چون خمیر این پیتزا از مرغ درست شده است!
مواد اولیه خمیر
- ۵۰۰ گرم سینه مرغ
- ۱/۲ کاسه پنیر پارمسان کم چرب
- ۱ قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی
- ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواداولیه روی پیتزا
- ۳ قاشق غذاخوری سس پیتزا کم کالری
- ۱/۲ کاسه پنیر موزارلا بدون چربی
- ۱/۲ کاسه مارچوبه خرد شده
- ۱/۲ فلفل دلمهای قرمز خرد شده
- ۱ عدد فلفل هالوپینو کبابی
چاشنی
- ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
طرز تهیه
- فر را روشن و بر روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۲ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
- مواد اولیه خمیر را درون مخلوط کن یا غذا ساز ریخته تا بخوبی با هم مخلوط شوند.
- کاغذ پوستی را بر روی ظرف مخصوص فر قرار دهید و مخلوط مرغ را به صورت یک مستطیل یا دایره بر روی آن پهن کنید. ضخامت خمیر ۰٫۵ سانتیمتر باشد.
- خمیر را درون فر بمدت ۱۳ – ۱۵ دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که لبههای خمیر قهوهای شدند.
- سپس خمیر را از فر درآورید و مواد اولیه روی پیتزا را به ترتیبی که در بالا نوشته شده بر روی خمیر اضافه کنید.
- مجددا پیتزا را درون فر بمدت ۶ دقیقه یا تا زمانیکه پنیر روی پیتزا قهوهای شود، قرار دهید.
- پیتزا را از فر درآورده و فلفل قرمز را بر روی آن برای طعم بهتر اضافه کنید.
- اجازه دهید پیتزا کمی سرد شود و سپس به قطعات با سایز دلخواه برش بزنید.
نوش جان :)
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: BodyBuilding.com
02 ژانویه 2019
بدون ديدگاه