اگر از خوردن عدسی خسته شدهاید این سالاد عدس قراره طعمی جدید را برای شما به ارمغان آورد. عدس حاوی فیبر، مواد مغذی و پروتئین بوده که به وعده غذایی متعادل و کامل گیاهی تبدیل شده است. پودر کاری و زنجبیل تازه به دلیل قدرت افزایش هضم شناخته شده هستند، همچنین زنجبیل خاصیت ضد التهاب دارد.
اگر طرفدار توفو نیستید یا در محل سکونت شما پیدا نمیشود، میتوانید گوشت مرغ یا گاو را جایگزین کنید.
مواد اولیه
- ۱ کاسه عدس خشک
- ۱٫۵ کاسه آب
- ۱ قاشق غذاخوری موسیر خرد شده
- ۲ قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
- ۲ قاشق چایخوری کاری
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱/۴ کاسه گشنیز
- ۲ کاسه کلم خرد شده
- ۱۴۰ گرم توفو سفت
- ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
طرز تهیه
- ابتدا زنجبیل و موسیر را درون ماهیتابه با شعله کم قرار داده، عدس و کاری را اضافه کنید.
- برای یک دقیقه پخته سپس آب را اضافه کنید. اجازه دهید بمدت ۲۰ دقیقه عدسها پخته و نرم شوند. سپس بگذارید سرد شوند.
- حال توفو را به مکعبهایی اندازه یک سانتیمتر خرد و با سس سویا مخلوط کنید.
- عدس را به توفو، کلم، گشنیز و دیگر مواد اولیه اضافه کنید.
نوش جان :)
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: BodyBuilding.com
03 نوامبر 2018
بدون ديدگاه