کوکی بلغور جو دو سر پروتئینی

کوکی بلغور جو دو سر پروتئینی

  • 98
    کالری
  • 11 گرم
    کربوهیدرات
  • 6 گرم
    پروتئین
  • 3 گرم
    چربی
  • سروینگ: 48 سرو
  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 30 دقیقه

کی از یک جعبه پر از کوکی بلغور جو دو سر پروتئینی برای میان وعده یا دسر بدش میاد؟ این دستور تهیه نسخه بروز شده ساده این نوع کوکی است که کره و میزان زیادی شکر دارد و آنها با سس سیب و استویا جایگزین شده و سفیده تخم مرغ و پودر پروتئین وی هم نقشی مهم برای افزایش پروتئین در هر سروینگ ایفا می‌کنند.

مواد اولیه

  • ۱۱۸ میلی‌لیتر سفیده تخم مرغ
  • ۳۴۰ گرم بلغور جو دو سر خام
  • ۴ قاشق چای‌خوری استویا
  • ۳ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • ۱ کاسه سس سیب بدون شیرین کننده
  • ۸ اسکوپ پودر پروتئین وی با طعم وانیل
  • ۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون
  • ۱ کاسه کشمش
  • ۸ قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده
  • ۱/۲ کاسه پودر بادام
  • ۲ قاشق غذاخوری دارچین

طرز تهیه

  1. درون یک کاسه تمام مواد اولیه را ریخته و بخوبی مخلوط کنید.
  2. فر را روشن و در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت و ۱۶۲ درجه سانتی‌گراد قرار دهید، تا پیش از قرار دادن ظرف کوکی گرم شود.
  3. با یک قاشق غذا خوری به میزان یک قاشق از داخل کاسه مواد را بر روی ظرف قرار داده و به فاصله از هم بر روی ظرف پهن کرده تا تقریبا ۴۸ عدد کوکی شود.
  4. بمدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

پوریا آریان‌پور

از بچگی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش طراح وب و گرافیک هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *