کی از یک جعبه پر از کوکی بلغور جو دو سر پروتئینی برای میان وعده یا دسر بدش میاد؟ این دستور تهیه نسخه بروز شده ساده این نوع کوکی است که کره و میزان زیادی شکر دارد و آنها با سس سیب و استویا جایگزین شده و سفیده تخم مرغ و پودر پروتئین وی هم نقشی مهم برای افزایش پروتئین در هر سروینگ ایفا میکنند.
مواد اولیه
- ۱۱۸ میلیلیتر سفیده تخم مرغ
- ۳۴۰ گرم بلغور جو دو سر خام
- ۴ قاشق چایخوری استویا
- ۳ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۱ کاسه سس سیب بدون شیرین کننده
- ۸ اسکوپ پودر پروتئین وی با طعم وانیل
- ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
- ۱ کاسه کشمش
- ۸ قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده
- ۱/۲ کاسه پودر بادام
- ۲ قاشق غذاخوری دارچین
طرز تهیه
- درون یک کاسه تمام مواد اولیه را ریخته و بخوبی مخلوط کنید.
- فر را روشن و در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت و ۱۶۲ درجه سانتیگراد قرار دهید، تا پیش از قرار دادن ظرف کوکی گرم شود.
- با یک قاشق غذا خوری به میزان یک قاشق از داخل کاسه مواد را بر روی ظرف قرار داده و به فاصله از هم بر روی ظرف پهن کرده تا تقریبا ۴۸ عدد کوکی شود.
- بمدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
نوش جان :)
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: BodyBuilding.com
09 مارس 2019
بدون ديدگاه