کاسه میوه و پنیر محلی

کاسه میوه و پنیر محلی

  • 305
    کالری
  • 36 گرم
    کربوهیدرات
  • 30 گرم
    پروتئین
  • 5 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 0 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 5 دقیقه

کاسه میوه و پنیر محلی یک صبحانه کامل است که با دریافت مغادیر قابل توجهی درشت مغذی روز خود را پر انرژی آغاز خواهید کرد. در دستور تهیه پنیر محلی ماده اصلی بوده و دو میوه هلو و کرنبری بترتیب به صورت کنسرو و خشک شده انتخاب شده است که می‌توانید با میوه تازه یا خشک شده مورد علاقه خودتان جایگزین کنید.

انتخاب این دو میوه بخاطر طعم نسبتا شیرین هلو و ترشی کرنبری است که یک طعم ترش و شیرین را در کنار پنیر محلی داشته باشید. طعم پنیر محلی در این صبحانه به میزان خیلی کم احساس خواهد شد و تنها بافت خامه‌ای آن در کنار دیگر مواد اولیه وجود خواهد داشت.

مواد اولیه

  • ۱۰۰ گرم پنیر محلی بدون چربی
  • ۱/۲ کنسرو هلو با شربت رقیق یا آب
  • ۱ قاشق غذاخوری کرنبری یا توت خرس خشک شده
  • ۱ قاشق غذاخوری بادام خرد شده

طرز تهیه

  1. ابتدا پنیر را درون کاسه مناسب ریخته و سپس هلو، کرنبری و بادام خرد شده را بر روی آن بریزید.
  2. تمامی مواد درون کاسه را باهم مخلوط کنید و سپس میل کنید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

پوریا آریان‌پور

از بچگی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش طراح وب و گرافیک هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *