پارفیت ماست یونانی

پارفیت ماست یونانی

  • 194
    کالری
  • 39 گرم
    کربوهیدرات
  • 7 گرم
    پروتئین
  • 1 گرم
    چربی
  • سروینگ: 2 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 0 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 5 دقیقه

پارفیت نوعی دسر فرانسوی است که به عنوان یک میان‌وعده یا صبحانه سالم می‌توانید میل کنید، ماده اصلی این پارفیت ماست یونانی بدون چربی است که ترکیب آن با میوه، عسل و گرانولا طعمی بی‌نظیر را برای شما به ارمغان خواهد آورد. حتما پارفیت را در لیوان شیشه‌ای و شفاف ریخته تا ترکیب رنگ‌ها شما را به وجد آورد.

مواد اولیه

  • ۸۵ گرم ماست یونانی بدون چربی
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری پوست لیمو رنده شده
  • ۱/۲ کاسه توت سیاه
  • ۱/۲ کاسه تمشک
  • ۴ قاشق چای‌خوری برگ نعنا
  • ۱/۴ کاسه گرانولا
  • ۱/۴ کاسه پاپایا در قطعات ۲سانتی‌متری

طرز تهیه

  1. نصف ماست یونانی را با عسل، پوست لیمو رنده شده و مقداری آب لیمو و نعناع خرد شده مخلوط کنید.
  2. ترکیب بالا را در کاسه‌ای که میوه‌ها قرار دارد ریخته تا پوشانده شوند.
  3. مقداری از ماست یونانی را در لیوان ریخته و سپس ماست و میوه را اضافه کنید و سپس باقیمانده ماست را روی آن بریزید.
  4. برای تزئین گرانولا و برگه نعناع یا یک عدد از هر میوه بر روی آن قرار دهید.

نوش جان :)

منبع: BodyBuilding.com