جو دو سر پرک در رژیم غذایی ورزشکاران نقش کلیدی را ایفا میکند در صبحانه تا میان وعده رد پای این ماده غذایی را خواهید دید و براحتی با هر ماده دیگری میتوان ترکیب کرد. امروز طرز تهیه جو دو سر پرک با سیب و دارچین را آماده کردیم که یک صبحانه ساده، سالم و خوشمزه بوده که فقط بر پایه شیرینی دارچین و سیب و بافت نرم جو دو سر پرک قرار دارد.
در دستور تهیه شکر قهوهای، کره و استویا قرار دارد که از نظر من در این دستور تهیه نیازی به استفاده از آنها نیست و در صورت عدم استفاده میزان کالری، چربی و قند که در جدول ارزش غذایی ذکر شده کاهش مییابد.
بریم برای آماده سازی مواد اولیه و پخت این کاسه خوشمزه…
مواد اولیه
۱/۲ کاسه جو دو سر پرک
۱/۲ کاسه آب
۱/۲ سیب، خرد شده
۱ قاشق چای خوری دارچین
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوهای(دلخواه)
۱ قاشق غذاخوری کره بدون نمک(دلخواه)
۱ قاشق غذاخوری استویا(دلخواه)
طرز تهیه
سیب را با دارچین و شکر قهوهای مخلوط کنید.
جو دو سر پرک را با آب بمدت ۱ دقیقه بر روی شعله گذاشته تا جو دو سر پرک نرم شود.
سپس بر روی سیب و دارچین ریخته و مخلوط کنید.
گرم میل کنید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه جو دو سر پرک با سیب و دارچین برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
08 جولای 2018
بدون ديدگاه