جو دو سر پرک در رژیم غذایی ورزشکاران نقش کلیدی را ایفا میکند در صبحانه تا میان وعده رد پای این ماده غذایی را خواهید دید و براحتی با هر ماده دیگری میتوان ترکیب کرد. امروز طرز تهیه جو دو سر پرک با سیب و دارچین را آماده کردیم که یک صبحانه ساده، سالم و خوشمزه بوده که فقط بر پایه شیرینی دارچین و سیب و بافت نرم جو دو سر پرک قرار دارد. در دستور تهیه شکر قهوهای، کره و استویا قرار دارد که از نظر من در این دستور تهیه نیازی به استفاده از آنها نیست و در صورت عدم استفاده میزان کالری، چربی و قند که در جدول ارزش غذایی ذکر شده کاهش میابد.
مواد اولیه
- ۱/۲ کاسه جو دو سر پرک
- ۱/۲ کاسه آب
- ۱/۲ سیب، خرد شده
- ۱ قاشق چای خوری دارچین
- ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوهای(دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری کره بدون نمک(دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری استویا(دلخواه)
طرز تهیه
- سیب را با دارچین و شکر قهوهای مخلوط کنید.
- جو دو سر پرک را با آب بمدت ۱ دقیقه بر روی شعله گذاشته تا جو دو سر پرک نرم شود.
- سپس بر روی سیب و دارچین ریخته و مخلوط کنید.
نوش جان :)
منبع: BodyBuilding.com
08 جولای 2018
بدون ديدگاه