جو دو سر پرک با سیب و دارچین

جو دو سر پرک با سیب و دارچین

  • 317
    کالری
  • 46 گرم
    کربوهیدرات
  • 3 گرم
    پروتئین
  • 13 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 3 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 1 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 4 دقیقه

جو دو سر پرک در رژیم غذایی ورزشکاران نقش کلیدی را ایفا می‌کند در صبحانه تا میان وعده رد پای این ماده غذایی را خواهید دید و براحتی با هر ماده دیگری می‌توان ترکیب کرد. امروز طرز تهیه جو دو سر پرک با سیب و دارچین را آماده کردیم که یک صبحانه ساده، سالم و خوشمزه بوده که فقط بر پایه شیرینی دارچین و سیب و بافت نرم جو دو سر پرک قرار دارد. در دستور تهیه شکر قهوه‌ای، کره و استویا قرار دارد که از نظر من در این دستور تهیه نیازی به استفاده از آنها نیست و در صورت عدم استفاده میزان کالری، چربی و قند که در جدول ارزش غذایی ذکر شده کاهش میابد.

مواد اولیه

  • ۱/۲ کاسه جو دو سر پرک
  • ۱/۲ کاسه آب
  • ۱/۲ سیب، خرد شده
  • ۱ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای(دلخواه)
  • ۱ قاشق غذاخوری کره بدون نمک(دلخواه)
  • ۱ قاشق غذاخوری استویا(دلخواه)

طرز تهیه

  1. سیب را با دارچین و شکر قهوه‌ای مخلوط کنید.
  2. جو دو سر پرک را با آب بمدت ۱ دقیقه بر روی شعله گذاشته تا جو دو سر پرک نرم شود.
  3. سپس بر روی سیب و دارچین ریخته و مخلوط کنید.

نوش جان :)

منبع: BodyBuilding.com