اپ اندروید فیتنس پرو هم اکنون در کافه بازار دانلود رایگان

ساندویچ تخم مرغ و بیکن

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ و بیکن

  • 655
    کالری
  • 40 گرم
    کربوهیدرات
  • 36 گرم
    پروتئین
  • 39 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 5 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 10 دقیقه

یه صبحانه پر انرژی باعث ساخت یه روز خیلی عالی میشه و فقط ۱۰ دقیقه ساندویچ تخم مرغ و بیکن وقت‌تون رو خواهد گرفت. اگر یه روز شلوغ و پر تنش قراره داشته باشید بجای رفتن به کافی شاپ شلوغ و انتظار مدت زمان زیاد برای خوردن صبحانه، این زمان را صرف آماده سازی دستور تهیه ساندویچی کنید که قراره بوی خوبش در محیط پخش از خوردن آن لذت بسیار زیادی خواهید برد. در این صبحانه پروتئین، کربوهیدرات و چربی مفید زیادی وجود داره که انرژی اولیه بدن در ابتدای روز را تامین و تا چندین ساعت سیر نگه خواهد داشت.

مواد اولیه

  • ۲ اسلایس نان تست غلات کامل
  • ۱ اسلایس بیکن
  • ۱ عدد تخم مرغ کامل
  • ۱ اسلایس گوجه متوسط
  • ۲ اسلایس پنیر چدار ورقه‌ای
  • ۱/۲ آووکادو بدون پوست و دانه
  • ۱ کاسه اسفناج

عضویت در اپ فیتنس پرو

طرز تهیه

  1. تخم مرغ را به روش مورد دلخواه سرخ شده یا آب‌پز آماده کنید.
  2. در صورت تمایل اسلایس بیکن را چند دقیقه بر روی شعله متوسط قرار دهید تا به میزان دلخواه شما سرخ شود.
  3. ۲ اسلایس نان تست را درون تابه یا دستگاه توستر نان قرار دهید تا به میزان دلخواه برشته شود. بر روی یک اسلایس تخم مرغ آماده شده را قرار دهید.
  4. حال بر روی تخم مرغ دو اسلایس پنیر چدار قرار داده و بیکن، اسفناج، گوجه و آووکادو را بر روی آن قرار دهید.
  5. حال اسلایس دیگر نان را بر روی تمامی مواد قرار دهید و داغ میل کنید.

نوش جان :)

امیدوارم دستور تهیه ساندویچ تخم مرغ و بیکن برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهادات‌تون هستم.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

پوریا آریان‌پور

از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *