پنکیک نارگیلی

پنکیک نارگیلی

  • 360
    کالری
  • 19 گرم
    کربوهیدرات
  • 11 گرم
    پروتئین
  • 26 گرم
    چربی
  • سروینگ: 2 سرو
  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 5 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 15 دقیقه

آرد نارگیل چون کم کربوهیدرات است، یکی از بهترین گزینه‌های برای پخت می‌باشد. این پنکیک نارگیلی اگر در دوره کات(کاهش وزن) هستید و در خوردن کربوهیدرات محدودیت دارید این پنکیک را به یک گزینه مناسب تبدیل کرده است.

زمان‌هایی که در دریافت درشت مغذی‌ها محدودیت ندارید می‌توانید مقداری آجیل خرد شده، بلوبری یخ زده و یا حتی تیکه‌های شکلات به مواد اولیه اضافه کنید و صبح خود را پر انرژی‌تر شروع کنید.

مواد اولیه

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۲oz(تقریبا ۵۶ گرم) آرد نارگیل
  • ۳oz(تقریبا ۸۵گرم) شیر نارگیل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل خالص
  • مقداری بسیار کمی نمک(با انگشت شصت و اشاره مقداری نمک بردارید)
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

طرز تهیه

  1. ابتدا زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید.
  2. حالا زرده تخم مرغ، روغن و شیر نارگیل را داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
  3. در یک کاسه جدا آرد نارگیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و پس از آن داخل کاسه زرده تخم مرغ بریزید.
  4. نمک را به کاسه سفیده تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که مثل خامه شود.
  5. به آرامی سفیده تخم مرغ را به مایه آماده شده اضافه کنید و هم بزنید.
  6. ابتدا ماهی‌تابه را بر روی شعله گاز با دمای متوسط گذاشته تا گرم شود، سپس مقداری از مایه پنکیک را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید یک سمت آن قهوه‌ای شود و سپس اون رو کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
  7. سپس با میوه تازه و یا مقداری خامه میل کنید.

نوش جان :)

منبع: BodyBuilding.com

محاسبه‌گر