آرد نارگیل چون کم کربوهیدرات است، یکی از بهترین گزینههای برای پخت میباشد. این پنکیک نارگیلی اگر در دوره کات(کاهش وزن) هستید و در خوردن کربوهیدرات محدودیت دارید این پنکیک را به یک گزینه مناسب تبدیل کرده است.
زمانهایی که در دریافت درشت مغذیها محدودیت ندارید میتوانید مقداری آجیل خرد شده، بلوبری یخ زده و یا حتی تیکههای شکلات به مواد اولیه اضافه کنید و صبح خود را پر انرژیتر شروع کنید.
مواد اولیه
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۲oz(تقریبا ۵۶ گرم) آرد نارگیل
- ۳oz(تقریبا ۸۵گرم) شیر نارگیل
- ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل خالص
- مقداری بسیار کمی نمک(با انگشت شصت و اشاره مقداری نمک بردارید)
- ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه
- ابتدا زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید.
- حالا زرده تخم مرغ، روغن و شیر نارگیل را داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه جدا آرد نارگیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و پس از آن داخل کاسه زرده تخم مرغ بریزید.
- نمک را به کاسه سفیده تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که مثل خامه شود.
- به آرامی سفیده تخم مرغ را به مایه آماده شده اضافه کنید و هم بزنید.
- ابتدا ماهیتابه را بر روی شعله گاز با دمای متوسط گذاشته تا گرم شود، سپس مقداری از مایه پنکیک را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید یک سمت آن قهوهای شود و سپس اون رو کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
- سپس با میوه تازه و یا مقداری خامه میل کنید.
نوش جان :)
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: BodyBuilding.com
09 اکتبر 2018
بدون ديدگاه