اگر بدنبال یک سالاد کم چرب، غنی از فیبر و پروتئین هستید، سالاد لوبیا یکی از بهترین گزینهها خواهد بود. پروتئین گیاهی موجود در این سالاد برای گیاهخواران و افرادی که از پروتئین حیوانی خسته شدهاند ایدهآل بوده و حتی با حذف سرکه و خردل کالری این سالاد کاهش یافته و آن را به یک وعده سالم و کم کالری در زمان کاهش وزن نیز تبدیل خواهد کرد.
در مواد این سالاد کاهو وجود ندارد اما میتوانید به دلخواه اضافه کنید.
مواد اولیه
۳ کاسه لوبیا سبز
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون اعلا
۱ قاشق چایخوری خردل دیژون
۳۰ گرم لوبیا قرمز پخته
۳۰ گرم لوبیا سفید پخته
۱ قاشق غذاخوری پیازچه
۴ قاشق غذاخوری سرکه سفید
طرز تهیه
لوبیا سبز را درون یک قابلمه آب جوش بمدت ۳ – ۴ دقیقه بپزید.
لوبیا سبزها را درون یک آبکش ریخته و بلافاصله درون یک قابلمه آب سرد قرار دهید تا رنگش تغییر نکند.
درون یک کاسه بزرگ لوبیا سبز، لوبیا قرمز، لوبیا سفید و پیازچه را ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس سرکه سفید، روغن زیتون و خردل را بر روی مخلوط بریزید.
اجازه دهید مخلوط آماده شده با دمای اتاق برسد و سپس میل کنید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه سالاد لوبیا برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
03 دسامبر 2018
بدون ديدگاه