موز و غلات دوستان جدایی ناپذیری هستند که در رژیم غذایی اغلب افراد کره زمین به شکلهای مختلف وجود دارند، امروز دستور تهیه جو پرک و موز که یک صبحانه بسیار ساده اما مغذی است را برای شما آماده کردهایم. این صبحانه برای افرادی که صبحها عجله داشته و در مسیر رسیدن به سرکار یا دانشگاه صبحانه خود را میل میکنند گزینه مناسبی است. اگر به شیر حساسیت دارید، شیر بادام یا شیر بادام هندی جایگزینهای پیشنهادی هستند.
برای افزایش میزان پروتئین موجود در این صبحانه میتوانید یک اسکوپ پروتئین وی نیز در مخلوط ریخته و اگر در رژیم غذایی خود محدودیت کالری ندارید مقداری آجیل مثل فندق خرد شده اضافه کنید.
مواد اولیه
۱٫۵ کاسه شیر کم چرب
۳/۴ کاسه جو پرک
۱ عدد موز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱/۴ قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه
شیر و جو پرک را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و چند دقیقه صبر کنید تا شیر جذب و بافت جو پرک نرم شود.
وقتی به آخرین دقایق مرحله قبل رسیدید، عسل، موز و دارچین را اضافه کنید.
سپس با هم مخلوط کنید و اجازه دهید کمی سرد شود و سپس میل نمایید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه جو پرک و موز برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
سلام روزبخیر
بهترین و مفیدترین و کامل ترین سایتی که تا الان دیدم مربوط به شماس
میخواستم از صمیم قلب ازتون تشکر کنم
همه چیز در نهایت دقت و کامل و با توضیحات نوشته شده
خدا بهتون سلامتی و موفقیت روزافزون بده
ممنون از شما
سلام روزبخیر
بهترین و مفیدترین و کامل ترین سایتی که تا الان دیدم مربوط به شماس
میخواستم از صمیم قلب ازتون تشکر کنم
همه چیز در نهایت دقت و کامل و با توضیحات نوشته شده
خدا بهتون سلامتی و موفقیت روزافزون بده
ممنون از شما
سلام روز بخیر
خیلی ممنونم، امیدوارم همیشه مطالب وبسایت رضایت شما رو در پی داشته باشه.
موفق باشید