تصور کنید صبح خود را با یک کاسه گرم و خوشمزه از جو پرک که با تکههای شیرین انجیر تازه و لطافت پنیر ریکوتا ترکیب شده، آغاز میکنید. این ترکیب منحصر به فرد نه تنها طعمی به یادماندنی و دلنشین دارد، بلکه بافت نرم و کرمی آن همراه با شیرینی طبیعی انجیر، تجربهای لذتبخش برای حس چشایی شما خواهد بود.
این صبحانه مغذی و سالم، با انرژی فراوان و احساس سیری طولانیمدت، شما را برای شروع یک روز پرانرژی و پربار آماده میکند. به علاوه، تهیه آن بسیار آسان و سریع است، بنابراین میتوانید بدون استرس و در کمترین زمان، این لذت صبحگاهی را به خود هدیه دهید.
انجیر جز سوپر غذاها و میوههای مغذی است، حاوی مقادیر زیادی کلسیم، ویتامین C و همچنین این ماده غذایی سمزدا و ملین طبیعی نیز میباشد.
مواد اولیه
۴۳ گرم جو پرک
۷۸ میلیلیتر آب
۲۸ گرم انجیر خشک خرد شده، ساقه بریده شود.
۱ قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا
۱ قاشق غذاخوری پودر استویا
طرز تهیه
ابتدا جو پرک را با آب درون یک قابلمه ریخته و بر روی شعله متوسط گاز بمدت ۱ دقیقه قرار دهید تا پخته و نرم شود، اگر در این مدت زمان جو آماده نشده بود ادامه دهید تا بافت آن نرم شود.
انجیر خشک را خرد کرده(ترجیحا چهار قاچ) و سپس درون یک کاسه ریخته و پنیر ریکوتا را به آن اضافه کنید.
حال جو پرک گرم را درون کاسه ریخته و مواد را با یک قاشق بخوبی مخلوط و سپس میل کنید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه جو پرک با انجیر و پنیر ریکوتا برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
23 فوریه 2019
بدون ديدگاه