پارفیت نوعی دسر فرانسوی است که به عنوان یک میانوعده یا صبحانه سالم میتوانید میل کنید، ماده اصلی این پارفیت ماست یونانی بدون چربی است که ترکیب آن با میوه، عسل و گرانولا طعمی بینظیر را برای شما به ارمغان خواهد آورد. حتما پارفیت را در لیوان شیشهای و شفاف ریخته تا ترکیب رنگها شما را به وجد آورد.
مواد اولیه
۸۵ گرم ماست یونانی بدون چربی
۲ قاشق غذاخوری عسل
۱/۲ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
۱/۲ کاسه توت سیاه
۱/۲ کاسه تمشک
۴ قاشق چایخوری برگ نعنا
۱/۴ کاسه گرانولا
۱/۴ کاسه پاپایا در قطعات ۲سانتیمتری
طرز تهیه
نصف ماست یونانی را با عسل، پوست لیمو رنده شده و مقداری آب لیمو و نعناع خرد شده مخلوط کنید.
ترکیب بالا را در کاسهای که میوهها قرار دارد ریخته تا پوشانده شوند.
مقداری از ماست یونانی را در لیوان ریخته و سپس ماست و میوه را اضافه کنید و سپس باقیمانده ماست را روی آن بریزید.
برای تزئین گرانولا و برگه نعناع یا یک عدد از هر میوه بر روی آن قرار دهید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه پارفیت ماست یونانی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
با سلام
ممنون بابت این پست عالی بود
لطفا در در بازه های کوتاه تر پست بزارید