۷۰ گرم آرد بادام برای ریختن بر روی تخته آشپزی و پهن کردن خمیر
۲۴۰ گرم پنیر موزارلا خرد شده
۱ عدد گوجه اسلایس شده
برگ ریحان به میزان دلخواه
فلفل قرمز به میزان دلخواه
دستور تهیه
فر را روشن و بر روی دمای ۴۰۰ الی ۴۲۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۴ الی ۲۱۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
آرد بادام، پنیر پارمزان، پودر پیاز، پونه کوهی و نمک را باهم درون یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچکتر، سیر، تخم مرغ و روغن زیتون را مخلوط کنید. حال مخلوط کاسه کوچک را درون کاسه بزرگ ریخته و بخوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر آماده شود. اگر خمیر بیش از حد شل بود چند قاشق چایخوری آرد بادام اضافه کنید.
خمیر را درون یخچال چند دقیقه گذاشته و سپس تخته آشپزی یا کانتر اپن را برای پهن کردن خمیر آماده کنید. مقداری آرد بادام بر روی سطح ریخته و سپس خمیر را قرار دهید و سعی کنید با دست یا وردنه خمیر را در سطح متناسب با ظرف فر پهن کنید. برای جلوگیری از چسبندگی خمیر آرد بادام اضافه کنید.
خمیر را بر روی کاغذ شیرینی پزی یا ظرف مخصوص فر و نچسب قرار داده و بمدت ۶ تا ۸ دقیقه درون فر گذاشته تا لبههای آن قهوهای شود. خمیر را از فر درآورید.
پنیر موزارلا و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. سپس درون فر ۳ تا ۵ دقیقه مجددا قرار داده تا پنیر ذوب و طلایی شود.
پس از درآوردن پیتزا از فر برگ ریحان و فلفل قرمز را بر روی پیتزا بریزید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه پیتزا بدون گلوتن با خمیر بادام برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
09 اکتبر 2019
بدون ديدگاه