دستور تهیه پنکیک کم کربوهیدرات (بدون گلوتن و لبنیات)

دستور تهیه پنکیک کم کربوهیدرات (بدون گلوتن و لبنیات)

  • 349
    کالری
  • 23 گرم
    کربوهیدرات
  • 19 گرم
    پروتئین
  • 17 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 30 دقیقه

پنکیک کم کربوهیدرات شاید براتون ناآشنا باشه مخصوصا بخاطر بافت خاص پنکیک، اما با این دستور تهیه پنکیک کم کربوهیدرات در هر سرو ۲۳ گرم کربوهیدرات دریافت خواهید کرد. علت آن استفاده از آرد نارگیل می‌باشد. همین موضوع سبب بدون گلوتن بودن آن شده و عدم استفاده از لبنیات برای افرادی که حساسیت به محصولات لبنی دارند، این پنکیک گزینه‌ای ایده‌آل می‌باشد.

شاید بزرگ‌ترین علت وحشت افراد از رژیم خداحافظی با وعده‌های غذایی خوشمزه هست، اما با کمی خلاقیت و دستور تهیه‌های متنوع فیتنس پرو با توجه به هدف‌تون قادرید به سادگی سد رژیم غذایی رو بشکنید.

مواد اولیه

  • ۴ عدد سفیده تخم مرغ – جایگزین: تخم مرغ کامل، تخم کتان آسیاب شده(برای وگان‌ها)
  • ۷۸ میلی‌گرم خامه نارگیل – جایگزین: ماست یونانی، خامه(انتخاب محصول لبنی) یا کره بادام و مقدار کمی شیر بادام
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • ۷۸ گرم آرد نارگیل – جایگزین: آرد بادام
  • ۱/۲ قاشق  چای‌خوری بیکینگ پودر
  • ۱ ساشه یک گرمی استویا خالص – جایگزین: شکر خالص، عسل طبیعی
  • شربت افرا بدون شکر و کم کالری(دلخواه برای تزئین)
  • دارچین به میزان دلخواه(برای تزئین)

دستور تهیه

  1. تمامی مواد خشک را درون یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  2. برای نرم و پف کردن پنکیک: درون یک کاسه جدا سفیده تخم مرغ یا تخم مرغ را همراه مقدار جزئی نمک آنقدر هم بزنید تا تبدیل به فوم شود. این کار ۵ تا ۶ دقیقه زمان می‌برد و با دست این کار را انجام دهید تا مقداری کالری بسوزانید.
  3. مواد خشک را درون کاسه تخم مرغ ریخته، سپس خامه نارگیل و عصاره وانیل را اضافه و باهم مخلوط کنید. اگر مخلوط بوجود آمده بیش از حد خشک شد یک قاشق غذاخوری خامه نارگیل اضافه کنید. اغلب مواقع آرد نارگیل نسبت به دیگر آردها خشک‌تر می‌شود.
  4. یک تابه نچسب بر روی اجاق گاز با شعله متوسط قرار دهید، مقداری روغن نارگیل ریخته یا اسپری آشپزی تابه را کمی چرب کنید.
  5. زمانی‌که تابه داغ شد، ۱ قاشق غذاخوری خمیر را بر روی تابه ریخته و در تابه را ببندید، پس از تقریبا ۱ دقیقه در را باز کرده و با کف‌گیر خمیر را چرخانده و بمدت ۴۵ ثانیه با در بسته بپزید.
  6. این کار را تا اتمام کامل خمیر ادامه دهید.
  7. شربت افرا و دراچین را برای تزئین و طعم در زمان سرو بر روی پنکیک‌ها بریزید.

نوش جان :)

امیدوارم دستور تهیه پنکیک کم کربوهیدرات (بدون گلوتن و لبنیات) برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهادات‌تون هستم.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

پوریا آریان‌پور

از بچگی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش طراح وب و گرافیک هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *