با یک دستور تهیه سریع اومدیم، دستور تهیه کیک پروتئینی هویج جو پرک گزینهای جدید برای پروتئین وی و جو پرک روزانه شما خواهد بود که برای صبحانه میل میکنید. به شخصه پختن پودر پروتئین وی و جو پرک بصورت مستقیم را بخاطر تغییر طعم و بافت جو توصیه نمیکنم.
برای جایگزین، پختن جداگانه جو پرک با آب و مخلوط پروتئین وی با آب یا شیر و اضافه کردن آن به جو را پیشنهاد میکنم. این کار موجب بیشتر خامهای شدن بافت و حفظ طعم پروتئین و بافت جو پرک تغییری نمیکند.
مواد اولیه
۱۲۰ گرم جو پرک
۱ اسکوپ پودر پروتئین وی با طعم وانیل
۹۰ میلیلیتر شیر بادام
۲ – ۳ قاشق غذاخوری هویج رنده شده
دارچین به مقدار کم
جوزهندی به مقدار کم
۱ قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل
۱ قاشق غذاخوری خلال بادام(دلخواه)
۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل(دلخواه)
دستور تهیه
جو پرک را با مقدار کمی آب پخته و پس از آن آب جو را کاملا گرفته و کنار بگذارید تا خشک شود.
درون یک شیکر شیر بادام و پروتئین وی را با هم مخلوط کنید تا بخوبی ترکیب شوند. حال شیک آماده شده را با جو پرک مخلوط کنید.
باقی مواد اولیه را به ترکیب بدست آمده اضافه کنید. در صورت تمایل، مجددا درون مایکروویو گرم کنید.
شربت افرا یا عسل و خلال بادام و پودر نارگیل را بر روی آن بریزید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه پیتزا بدون گلوتن با خمیر بادام برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
14 اکتبر 2019
بدون ديدگاه