دستور تهیه کیک پروتئینی هویج جو پرک
- 439کالری
- 50 گرمکربوهیدرات
- 34 گرمپروتئین
- 15 گرمچربی
- سروینگ: 1 سرو
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- مدت زمان پخت: 5 دقیقه
- زمان کلی مورد نیاز: 10 دقیقه
با یک دستور تهیه سریع اومدیم، دستور تهیه کیک پروتئینی هویج جو پرک گزینهای جدید برای پروتئین وی و جو پرک روزانه شما خواهد بود که برای صبحانه میل میکنید. به شخصه پختن پودر پروتئین وی و جو پرک بصورت مستقیم را بخاطر تغییر طعم و بافت جو توصیه نمیکنم.
برای جایگزین، پختن جداگانه جو پرک با آب و مخلوط پروتئین وی با آب یا شیر و اضافه کردن آن به جو را پیشنهاد میکنم. این کار موجب بیشتر خامهای شدن بافت و حفظ طعم پروتئین و بافت جو پرک تغییری نمیکند.
مواد اولیه
- ۱۲۰ گرم جو پرک
- ۱ اسکوپ پودر پروتئین وی با طعم وانیل
- ۹۰ میلیلیتر شیر بادام
- ۲ – ۳ قاشق غذاخوری هویج رنده شده
- دارچین به مقدار کم
- جوزهندی به مقدار کم
- ۱ قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل
- ۱ قاشق غذاخوری خلال بادام(دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل(دلخواه)
دستور تهیه
- جو پرک را با مقدار کمی آب پخته و پس از آن آب جو را کاملا گرفته و کنار بگذارید تا خشک شود.
- درون یک شیکر شیر بادام و پروتئین وی را با هم مخلوط کنید تا بخوبی ترکیب شوند. حال شیک آماده شده را با جو پرک مخلوط کنید.
- باقی مواد اولیه را به ترکیب بدست آمده اضافه کنید. در صورت تمایل، مجددا درون مایکروویو گرم کنید.
- شربت افرا یا عسل و خلال بادام و پودر نارگیل را بر روی آن بریزید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه پیتزا بدون گلوتن با خمیر بادام برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون هستم.
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: FitMenCook.com
14 اکتبر 2019
بدون ديدگاه