در پخت این پنکیک پروتئینی از آرد نارگیل استفاده شده که دارای مقدار کمی کربوهیدرات خالص، به دلیل بالا بودن منابع فیبر موجود در نارگیل است.
خوشمزه و رضایت بخش، این پنکیک شما رو تا ساعت ها سیر نگه میدارد.
اگر میخواهید این پنکیک لذیذتر شود کافیست یک یا دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را در مایکروویو گذاشته تا مایع شود، قبل از سرو بر روی پنکیک ها ریخته و میل کنید.
مواد مورد نیاز
۱ اسکوپ پودر وی
۱ کاسه سفیده تخم مرغ
۱/۴ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۴ کاسه آرد نارگیل
۲ قاشق غذاخوری آب
طرز پخت
تمام مواد بالا رو با هم در یک شیکر ریخته و مخلوط کنید.
دو قاشق غذاخوری از خمیر بدست آمده از مخلوط بالا را د یک ماهی تابه نچسب که از قبل گرم شده ریخته.
وقتی که خمیر شروع به حباب زدن کرد اون رو با یک کفگیر برعکس کرده و اجازه بدید ۳۰ تا ۶۰ ثانیه دیگر اون سمت خمیر پخته شود.
اگر که از تمام این خمیر در یک وعده استفاده نمیکنید، باقیمانده را در فریزر نگه دارید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه پنکیک کم کربوهیدرات برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
عالی
عالی و بسیار کاربردی لطفا بیشتر اطلاع رسانی کنید
سلام روز بخیر
دستور تهیه بیشتری در سایت قرار خواهد گرفت.
موفق باشید