اپ اندروید فیتنس پرو دانلود رایگان

×

دستور تهیه پارافیت تمشک گرم

  • 356
    کالری
  • 35 گرم
    کربوهیدرات
  • 33 گرم
    پروتئین
  • 10 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 4 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 6 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 10 دقیقه

پارافیت نوعی دسر فرانسوی است، که به عنوان صبحانه یا میان وعده آن را میل کنید. دستور تهیه پارافیت تمشک گرم را به عنوان یک صبحانه خوشمزه برای آغاز صبح آماده کرده‌ایم. این پارفیت نسخه آمریکایی بوده زیرا در آن گرانول وجود دارد. همچنین تمشک بصورت سس(بصورت کامل توضیح داده شده است) درآمده و در لایه میانی پارافیت قرار خواهد گرفت.

به جای تمشک در دستور تهیه پارافیت تمشک گرم می‌توانید از بلوبری و توت فرنگی استفاده کنید. مواد اولیه سس تمشک به شما تقریبا ۴۵۰ گرم سس تمشک خواهد داد، بقیه سس را درون یخچال برای استفاده مجدد قرار دهید یا از میزان کمتری تمشک استفاده کنید.

مواد اولیه

  • ۳۵۰ گرم ماست یونانی ۲% چربی
  • ۶۰ گرم سس تمشک
  • ۳ قاشق غذاخوری گرانولا

عضویت در اپ فیتنس پرو

مواد اولیه سس تمشک

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • ۴۵۰ گرم تمشک یا بلوبری
  • ۱ قاشق غذاخوری دارچین
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل یا شیرین کننده مورد دلخواه خود
  • ۱ قاشق چای خوری هل(دلخواه)
  • ۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه(دلخواه)

دستور تهیه

  1. روغن نارگیل را درون یک تابه نچسب ریخته و بر روی شعله متوسط قرار دهید. تمشک تازه را اضافه و تقریبا ۵ دقیقه با کفگیر هم بزنید.
  2. زمانی‌که تمشک‌ها تقریبا به جوش آمدند، دارچین و شیرین کننده دلخواه و دیگر مواد اولیه دلخواه را به سس اضافه کنید.
  3. ادویه‌ها را مخلوط، شعله را کم کنید و بمدت ۱ دقیقه دیگر بپزید و سپس تابه را از روی شعله بردارید.
  4. درون یک کاسه یا بستنی خوری ماست یونانی را ریخته و سس تمشک گرم را بر روی آن بریزید.
  5. سپس گرانولای مورد علاقه خود را به پارافیت اضافه کنید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

پوریا آریان‌پور

از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *