جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانیها میباشد، امروز دستور تهیه جوجه کباب تند هندی رو قراره آموزش بدیم. نگران نباشید تنها ادویه استفاده شده در این دستور تهیه گرام ماسالا هندی است و انتظار تندی بیش از حد مانند غذاهای هندیها را نداشته باشید.
جوجه کباب اگر با مقدار کمی برنج میل شود، یکی از غذاهای کم کربوهیدرات در رژیم غذایی اکثر افراد میتواند قرار گیرد. از ران، سینه، کتف و بال برای تهیه این جوجه کباب میتوانید استفاده کنید، اما اگر رژیم غذایی دارید فقط از سینه مرغ استفاده کنید.
برای دستور تهیه جوجه کباب تند هندی به سیخ چوبی یا فلزی نازک نیاز دارید.
مواد اولیه
۵۰۰ گرم ران مرغ بدون چربی یا سینه مرغ
۱ قاشق چایخوری روغن آووکادو
۱ قاشق چایخوری زیره
۲ قاشق چایخوری ادویه ماسالا
دستور تهیه
مرغ را با ادویهها و روغن مخلوط کنید و بمدت ۲۰ دقیقه(در دمای محیط خانه) به آن استراحت دهید.
جوجهها را سیخ بگیرید.
گریل را روشن کرده یا یک تابه بر روی شعله متوسط قرار دهید(سطح تابه را با روغن آووکادو کمی چرب کنید)، سیخ جوجهها را بر روی شعله قرار دهید.
به مدت ۶ – ۸ دقیقه جوجه را بر روی شعله نگهدارید تا لبههای گوشت مرغ کمی قهوهای روشن شود.
به دلخواه مقداری سبزیجات مانند گشنیز، انواع کلم مثل قمری، پیاز، گوجه و… را خرد کرده و در تابه بمدت چند دقیقه تفت دهید.
به دلخواه مقداری برنج قهوهای، ماست موسیر و سبزیجات تفت داده شده را در کنار جوجه کباب گذاشته و میل کنید.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
25 آگوست 2019
بدون ديدگاه