در ماه رمضان برای یک بدنساز رژیم غذایی هوشمندانه نقش کلیدی را ایفا میکند، مهمترین وعده غذایی سحری بوده و باید انرژی موردنیاز برای سوخت و ساز بدن را تامین کند. این وعده غذایی باید حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربیهای مفید باشد.
در این مقاله به شما طرز تهیه اسموتی بادام و توت فرنگی همراه با کازئین و همچنین طرز تهیه کیک برنج را خواهیم گفت با فیتنس پرو همراه باشید.
کازئین موجود در اسموتی، حاوی آمینواسیدهایی است که دیرجذب بوده و تا زمان افطار آمینواسیدهای مورد نیاز بدنتان را تامین خواهد کرد. کربوهیدرات موجود در کیک برنج و توت فرنگی بوسیله چربی مفید موجود در بادام یا کره بادام زمینی سرعت جذبشان پایین میآید. هر دو ماده غذایی فوق حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین هستند، زیرا در ماه رمضان تعداد وعدههایی غذایی پایین است میزان دریافتی در هر عده غذایی معمول باید بالاتر باشد.
مواد اولیه
۲ اسکوپ پروتئین کازئین با طعم دلخواه
۱ قاشق غذاخوری بادام یا کره بادام زمینی
۶ عدد توت فرنگی
۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیلیتر شیر کم چرب یا آب
طرز پخت
به انتخاب ذائقه خود شیر کم چرب و یا آب را داخل مخلوط کن بریزید و ۲ اسکوپ کازئین را اضافه کنید.
سپس کره بادام زمینی را به همراه توت فرنگی ریخته و صبر کنید تا بخوبی مخلوط شود.
میتوانید ۳ عدد توت فرنگی را داخل اسموتی ریخته و ۳ عدد مانده را جداگانه با کیک برنج میل کنید.
اسموتی را درون ظرف مناسب ریخته و داخل یخچال گذاشته تا بخوبی خنک شود.
مواد اولیه برای کیک برنج
۷۰۰ میلیلیتر آب
۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم برنج
۲ قاشق غذاخوری سس سویا(دلخواه)
۳ قاشق غذاخوری کره بادام
طرز پخت
آب و برنج را باهم مخلوط کرده و درون پلوپز یا قابلمه برای پخت بریزید.
۲ قاشق غذاخوری سس سویا را اضافه کنید.
مخلوط را با ۳ قاشق کره بادام مخلوط کنید.
صبر کنید تا برنج به میزان کافی زیر دندان نرم شود سپس درون قالب بریزید یا از سر ظرف کره بادام استفاده کنید و برنج را ریخته و آرام فشار دهید تا شکل قرص به خود بگیرد.
درون یخچال گذاشته تا خنک شود و تا ۴ روز نیز مصرف کنید.
تمام اسموتی را با ۶ عدد کیک برنج برای وعده سحری میل کنید.
نوش جان :)
امیدوارم بهترین سحری در ماه رمضان برای بدنسازان برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
11 ژوئن 2017
بدون ديدگاه