دستور تهیه کیک جو دو سر و توت فرنگی

دستور تهیه کیک جو دو سر و توت فرنگی

  • 208
    کالری
  • 28 گرم
    کربوهیدرات
  • 6 گرم
    پروتئین
  • 10 گرم
    چربی
  • سروینگ: 8 سرو
  • زمان آماده سازی: 10
  • مدت زمان پخت: 30
  • زمان کلی مورد نیاز: 40

برای تهیه این کیک جو دو سر و توت فرنگی خوشمزه نیاز به کمی مهارت و عشق به آشپزی دارید. این کیک را می‌توان بصورت سرد یا گرم به عنوان صبحانه یا میان وعده همراه شیک پروتئینی یا ماست یونانی میل کنید.

مواد اولیه

  • ۱۰۰ گرم توت فرنگی یا بلو بری یخ زده یا تازه
  • ۲ عدد تخم مرغ کامل
  • ۲۵۰ میلی‌لیتر شیر بادام یا شیر گاو کم چرب
  • ۱ قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  • ۲ قاشق غذا خوری روغن کتان یا روغن نارگیل
  • ۱۰۰ گرم جو دو سر
  • ۷۵ گرم آجیل مثل بادام درختی و…
  • ۱ قاشق غذا خوری استیوا برای شیرین شدن
  • ۱ قاشق غذا خوری دارچین
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه(دلخواه)
  • دارچین
  • ماست یونانی

دستور تهیه

  1. فر را بر روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت و ۲۰۴ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  2. در یک کاسه مواد اولیه خشک را ریخته و مخلوط کنید.
  3. در یک کاسه دیگر مواد اولیه تر را ریخته و مخلوط کنید.
  4. یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و داخل آن را کمی چرب کنید. نصف توت فرنگی‌ها را در کف ظرف پخش کنید(توت فرنگی‌ها را می‌توانید کامل یا خرد شده قرار دهید).
  5. مخلوط خشک را با استفاده از قاشق به یک اندازه بر روی توت فرنگی‌ها بریزید.
  6. سپس مخلوط تر را با استفاده از قاشق یا کفگیر کیک پزی به طور کامل در همه جا به یک اندازه پخش کنید. سپس بقیه توت فرنگی‌ها را بر روی آن بریزید.
  7. سپس بمدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. یا تا زمانی‌که لبه و بالای کیک طلایی شود.
  8. پیش از برش اجازه دهید کیک سرد شود. حال مقدار کمی دارچین و ماست یونانی بر روی آن ریخته یا با شیک پروتئینی میل کنید.

نوش جان :)

امیدوارم دستور تهیه کیک جو دو سر و توت فرنگی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهادات‌تون هستم.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: FitMenCook.com

محاسبه‌گر