دستور تهیه جوجه کباب تند هندی

دستور تهیه جوجه کباب تند هندی

  • 220
    کالری
  • 1 گرم
    کربوهیدرات
  • 29 گرم
    پروتئین
  • 11 گرم
    چربی
  • سروینگ: 3 سرو
  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 30 دقیقه

جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانی‌ها می‌باشد، امروز دستور تهیه جوجه کباب تند هندی رو قراره آموزش بدیم. نگران نباشید تنها ادویه استفاده شده در این دستور تهیه گرام ماسالا هندی است و انتظار تندی بیش از حد مانند غذاهای هندی‌ها را نداشته باشید.

جوجه کباب اگر با مقدار کمی برنج میل شود، یکی از غذاهای کم کربوهیدرات در رژیم غذایی اکثر افراد می‌تواند قرار گیرد. از ران، سینه، کتف و بال برای تهیه این جوجه کباب می‌توانید استفاده کنید، اما اگر رژیم غذایی دارید فقط از سینه مرغ استفاده کنید.

برای دستور تهیه جوجه کباب تند هندی به سیخ چوبی یا فلزی نازک نیاز دارید.

مواد اولیه

  • ۵۰۰ گرم ران مرغ بدون چربی یا سینه مرغ
  • ۱ قاشق چای‌خوری روغن آووکادو
  • ۱ قاشق چای‌خوری زیره
  • ۲ قاشق چای‌خوری گرام ماسالا

دستور تهیه

  1. مرغ را با ادویه‌ها و روغن مخلوط کنید و بمدت ۲۰ دقیقه(در دمای محیط خانه) به آن استراحت دهید.
  2. جوجه‌ها را سیخ بگیرید.
  3. گریل را روشن کرده یا یک تابه بر روی شعله متوسط قرار دهید(سطح تابه را با روغن آووکادو کمی چرب کنید)، سیخ جوجه‌ها را بر روی شعله قرار دهید.
  4. به مدت ۶ – ۸ دقیقه جوجه را بر روی شعله نگه‌دارید تا لبه‌های گوشت مرغ کمی قهوه‌ای روشن شود.
  5. به دلخواه مقداری سبزیجات مانند گشنیز، انواع کلم مثل قمری، پیاز، گوجه و… را خرد کرده و در تابه بمدت چند دقیقه تفت دهید.
  6. به دلخواه مقداری برنج قهوه‌ای، ماست موسیر و سبزیجات تفت داده شده را در کنار جوجه کباب گذاشته و میل کنید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

محاسبه‌گر