دستور تهیه جوجه و برنج مدیترانه ای

دستور تهیه جوجه و برنج مدیترانه ای

  • 470
    کالری
  • 33 گرم
    کربوهیدرات
  • 39 گرم
    پروتئین
  • 20 گرم
    چربی
  • سروینگ: 4 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 35 دقیقه

من عاشق غذاهای رنگارنگ و خوشمزه مدیترانه ای هستم، امروز دستور تهیه جوجه و برنج مدیترانه ای رو براتون آماده کردم تا با درست کردن این غذای خوشمزه برای ناهار یا شام جز طرفدارای پر و پا قرصش بشید و از طعم همیشگی جوجه و برنج یا دم‌پخت با مرغ ایرانی رهایی پیدا کنید.

مواد اولیه

  • ۶۰۰ گرم ران یا سینه مرغ
    ۲ قاشق چای خوری پودر مرزنگوش
    ۲ قاشق چای خوری زیره
    ۱ قاشق چای خوری مریم گلی
    کمی نمک دریایی و فلفل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • ۷۸ گرم پیاز خرد شده
  • ۲۳۶ گرم برنج قهوه ای دانه بلند و پخته نشده
  • ۳۵۰ میلی لیتر آب مرغ
  • ۱۲۰ میلی لیتر آب
  • ۲ قاشق چای خوری پوست لیمو
  • ۴۵۳ گرم گل کلم رنده شده و یخ زده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  • ۵۳ گرم زیتون کالاماتا خرد شده
  • ۱۱۸ گرم جعفری خرد شده
  • نمک دریایی و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه

  1. ابتدا یک قابلامه مناسب انتخاب و بر روی شعله متوسط گذاشته و روغن زیتون را درون آن بریزید.
  2. ران یا سینه مرغ را با ادویه‌هایی که تا پیش از روغن زیتون بیان شده مخلوط کرده و سپس آنها را درون قابلامه داغ گذاشته تا دو طرف آن تقریبا بمدت ۳ دقیقه پخته شود. حال مرغ‌ها از درون قابلامه در آورید.
  3. سیر و پیاز رو درون قابلامه ریخته و بمدت ۲ دقیقه اجازه دهید تا سرخ شوند و پیازهای نیمه شفاف و قهوه‌ای گردند.
  4. حال برنج قهوه‌ای را به سیر و پیاز اضافه و هم بزنید و از روغنی بودن برنج‌ها اطمینان حاصل کنید و آب مرغ و آب را اضافه کرده و صبر کنید تا کمی قل بزند. و پوست لیمو را اضافه کنید.
  5. ران یا سینه مرغ را مجددا درون قابلامه گذاشته و کاملا درون برنج و آب مرغ و آب قرار دهید و اجازه دهید بمدت ۲۵ – ۳۰ دقیقه پخته شوند تا مایعات جذب شود.
  6. گل کلم رنده شده و را بخار پز کرده و یک جا آماده نگه دارید.
  7. زمانی‌که برنج پخته شد، مجددا مرغ را از برنج خارج کرده و گل کلم، فلفل دلمه‌ای، جعفری، زیتون و نمک و فلفل را بر روی برنج ریخته و با برنج آهسته هم بزنید تا بخوبی ترکیب شده و دوباره مرغ را بر روی ترکیب گذاشته و برای خوردن این جوجه و برنج مدیترانه ای آماده شوید.

نوش جان :)

امیدوارم دستور تهیه جوجه و برنج مدیترانه ای برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهادات شما هستم.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

پوریا آریان‌پور

از بچگی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش طراح وب و گرافیک هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *