من عاشق غذاهای رنگارنگ و خوشمزه مدیترانه ای هستم، امروز دستور تهیه جوجه و برنج مدیترانه ای رو براتون آماده کردم تا با درست کردن این غذای خوشمزه برای ناهار یا شام جز طرفدارای پر و پا قرصش بشید و از طعم همیشگی جوجه و برنج یا دمپخت با مرغ ایرانی رهایی پیدا کنید.
مواد اولیه
- ۶۰۰ گرم ران یا سینه مرغ
۲ قاشق چای خوری پودر مرزنگوش
۲ قاشق چای خوری زیره
۱ قاشق چای خوری مریم گلی
کمی نمک دریایی و فلفل
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- ۷۸ گرم پیاز خرد شده
- ۲۳۶ گرم برنج قهوه ای دانه بلند و پخته نشده
- ۳۵۰ میلی لیتر آب مرغ
- ۱۲۰ میلی لیتر آب
- ۲ قاشق چای خوری پوست لیمو
- ۴۵۳ گرم گل کلم رنده شده و یخ زده
- ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
- ۵۳ گرم زیتون کالاماتا خرد شده
- ۱۱۸ گرم جعفری خرد شده
- نمک دریایی و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه
- ابتدا یک قابلامه مناسب انتخاب و بر روی شعله متوسط گذاشته و روغن زیتون را درون آن بریزید.
- ران یا سینه مرغ را با ادویههایی که تا پیش از روغن زیتون بیان شده مخلوط کرده و سپس آنها را درون قابلامه داغ گذاشته تا دو طرف آن تقریبا بمدت ۳ دقیقه پخته شود. حال مرغها از درون قابلامه در آورید.
- سیر و پیاز رو درون قابلامه ریخته و بمدت ۲ دقیقه اجازه دهید تا سرخ شوند و پیازهای نیمه شفاف و قهوهای گردند.
- حال برنج قهوهای را به سیر و پیاز اضافه و هم بزنید و از روغنی بودن برنجها اطمینان حاصل کنید و آب مرغ و آب را اضافه کرده و صبر کنید تا کمی قل بزند. و پوست لیمو را اضافه کنید.
- ران یا سینه مرغ را مجددا درون قابلامه گذاشته و کاملا درون برنج و آب مرغ و آب قرار دهید و اجازه دهید بمدت ۲۵ – ۳۰ دقیقه پخته شوند تا مایعات جذب شود.
- گل کلم رنده شده و را بخار پز کرده و یک جا آماده نگه دارید.
- زمانیکه برنج پخته شد، مجددا مرغ را از برنج خارج کرده و گل کلم، فلفل دلمهای، جعفری، زیتون و نمک و فلفل را بر روی برنج ریخته و با برنج آهسته هم بزنید تا بخوبی ترکیب شده و دوباره مرغ را بر روی ترکیب گذاشته و برای خوردن این جوجه و برنج مدیترانه ای آماده شوید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه جوجه و برنج مدیترانه ای برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهادات شما هستم.
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
11 سپتامبر 2019
بدون ديدگاه