فرنچ تست یا تست فرانسوی، در فرانسه با نام “پین پردو” (pain perdu) شناخته میشود، نوعی صبحانه است که از نان غوطهور شده در مخلوطی از تخممرغ و شیر یا خامه تهیه میشود و سپس سرخ میگردد. تاریخچه این غذای محبوب به دورانهای بسیار قدیم بازمیگردد؛ اونقدر قدیم که در روم باستان نوعی از طرز تهیه این صبحانه خوشمزه بوده، که از مخلوط نان خشک و شیر و تخم مرغ سرخ شده بوده است.
برگردیم به حال که فرنچ تست رو با چند اسلایس نان تست خیلی سریع میتونیم درست کنیم. پس این صبحانه جذاب رو فردا صبح جمعه آماده کنید و از آخر هفته لذت ببرید.
مواد اولیه فرنچ تست
۸ قاشق غذا خوری سفیده تخم مرغ
۳ قاشق غذا خوری پودر کره بادم زمینی
۱ قاشق چایخوری دارچین
۳ عدد تخم مرغ کامل
۴ اسلایس نان تست که نوع آن دلخواه است
نصف فنجان تمشک یا توت فرنگی
۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۱۴۵ میلیلیتر شیر بادام بدون شکر
نصف قاشق غذا خوری شربت افرا بدون شکر یا عسل(دلخواه)
طرز تهیه فرنچ تست
در یک کاسه با عمق مناسب، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ کامل، شیر بادام، دارچین، زنجبیل، پودر کره بادام زمینی، شربت افرا و عصاره وانیل را در ظرف بریزید. مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید، در حالی که در حال گرم شدن است، نان را از دو طرف داخل مایع بدست آمده فرو کنید و حداقل ۱ دقیقه در کاسه بماند.
تابه را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید و نانهای تست را از کاسه درآورده و در آن قرار دهید. نان تست را زمانی که یک طرف آن کمی قهوه ای و ترد شد، برگردانید، حدود ۲ تا ۳ دقیقه در هر طرف. بعد از اینکه هر طرف قهوهای طلایی شد از ماهیتابه خارج کنید.
نانهای تست را با تمشک یا توت فرنگی تزئین و میل کنید.
نوش جان :)
امیدوارم طرز تهیه فرنچ تست پروتئینی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
25 جولای 2024
بدون ديدگاه