اگر عاشق غذاهای مدیترانهای هستید، دستور تهیه پیتای مرغ و سالاد مراکشی جز انتخابهای اصلی شما برای یک ناهار خوشمزه و غنی از درشت مغذیهای مورد نیاز بدن خواهد بود.
اگر تمایلی به استفاده از ارده ندارید آن رو حذف و با سس دلخواه مثل سس فلفل یا سس خردل جایگزین کنید.
مواد اولیه سالاد مراکشی
۱ عدد خیار پوست گرفته و خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۱/۳ کاسه زیتون سیاه
۱/۲ پیاز قرمز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب ۱ عدد لیمو
نمک و فلفل به میزان دلخواه
دستور تهیه سالاد مراکشی
درون یک کاسه تمامی مواد اولیه را ریخته و نمک، فلفل و لیمو را اضافه کنید. بمدت ۲۰ دقیقه پیش از سرو درون یخچال قرار دهید.
مواد اولیه پیتای مرغ
۴۵۰ گرم سینه مرغ خام
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱٫۵ قاشق چایخوری دارچین
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری زنجبیل
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۲ قاشق چایخوری جوز هندی
۱ قاشق چایخوری زیره
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۴ عدد نان پیتا
۴ سرو سالاد مراکشی
۴ قاشق غذاخوری ارده
جعفری و گشنیز به میزان دلخواه
دستور تهیه پیتای مرغ
فر را روشن و بر روی دما ۴۲۰ درجه فارنهایت و ۲۱۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
سینههای مرغ را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویهها آغشته و بمدت ۲۰ دقیقه یا یک شبانه روز مزه دار شود.
تابه نچسب را بر شعله اجاق روی دمای زیاد قرار و روغن زیتون اضافه کنید. سینهها مرغ را درون تابه گذاشته و هر سمت ۳ دقیقه پخته شود. سپس درون فر گذاشته و ۶ الی ۸ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود.
هر سینه مرغ را درون یک نان پیتا گذاشته و خرد کنید. سپس جعفری و گشنیز، یک سرو سالاد مراکشی و یک قاشق غذاخوری ارده بر روی آن بریزید و میل کنید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه پیتای مرغ و سالاد مراکشی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربیگری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش مدیریت استراتژیک خوندم و به کسب و کارها مشاوره میدهم.
07 فوریه 2020
بدون ديدگاه