ریکوتا با میوه و بادام برای صبحانه

ریکوتا با میوه و بادام برای صبحانه

  • 460
    کالری
  • 43 گرم
    کربوهیدرات
  • 19 گرم
    پروتئین
  • 24 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 0 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 5 دقیقه

ریکوتا نوعی پنیر نرم با طعمی ملایم است که می‌توان در کنار انواع غذاها سرو شود. ریکوتا با میوه و بادام برای صبحانه یک ترکیب فوق العاده برای شروع یک روز پر از انرژی می‌باشد. حضور این پنیر بدلیل وجود کلسیم و پروتئین آن را به یکی از سالم‌ترین صبحانه‌ها تبدیل می‌کند. طعم شیرین موز و توت فرنگی و مقداری بادام درختی خرد شده موجب افزایش مواد مغذی موجود در ریکوتا با میوه و بادام برای صبحانه می‌گردد.

ریکوتا یک نوع پنیر ایتالیایی است که معمولاً از شیر گوسفند و به وسیله‌ی باقی‌مانده آب پنیر پس از تولید پنیر تهیه می‌شود. ریکوتا در لغت به معنای دوباره پخته شده‌است. به دلیل اینکه طی فرایند تولید، بیشتر چربی جذب پنیر اصلی می‌شود، ریکوتا دارای چربی پایینی است.

در انتخاب میوه آزاد هستید، اما انتخاب موز بخاطر وجود کربوهیدرات است. انواع میوه(سیب، پرتقال، کیوی، شلیل و…) یا میوه خشک(انجیر خشک یا برگ خشک میوه‌های مختلف) را می‌توانید با توجه به ذائقه خود جایگزین کنید. همچنین بجای بادام درختی، دیگر مغزها مثل گردو، بادام زمینی، پسته و… را جایگزین کنید.

مواد اولیه

  • ۱۲۰ گرم پنیر ریکوتا (تهیه شده با شیر کم چرب)
  • ۱ عدد موز
  • ۳۲ گرم توت فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری بادام درختی خرد شده

دستور تهیه

  1. نصف موز را خرد و نصف دیگر را با پنیر ریکوتا درون دستگاه مخلوط کن ریخته و اجازه دهید بخوبی میکس شوند.
  2. مخلوط آماده شده را درون یک کاسه مناسب بریزید.
  3. نصف موز خرد شده را بر روی مخلوط ریکوتا و موز ریخته و توت فرنگی را بصورت خرد شده یا درسته اضافه کنید.
  4. بادام درختی خرد شده را بر روی مواد فوق بریزید و بلافاصله میل کنید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

محاسبه‌گر