دستور تهیه پیتای مرغ و سالاد مراکشی

دستور تهیه پیتای مرغ و سالاد مراکشی

  • 250
    کالری
  • 30 گرم
    کربوهیدرات
  • 16 گرم
    پروتئین
  • 10 گرم
    چربی
  • سروینگ: 4 سرو
  • زمان آماده سازی: 25 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 40 دقیقه

اگر عاشق غذاهای مدیترانه‌ای هستید، دستور تهیه پیتای مرغ و سالاد مراکشی جز انتخاب‌های اصلی شما برای یک ناهار خوشمزه و غنی از درشت مغذی‌های مورد نیاز بدن خواهد بود.

اگر تمایلی به استفاده از ارده ندارید آن رو حذف و با سس دلخواه مثل سس فلفل یا سس خردل جایگزین کنید.

مواد اولیه سالاد مراکشی

  • ۱ عدد خیار پوست گرفته و خرد شده
  • ۳ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱/۳ کاسه زیتون سیاه
  • ۱/۲ پیاز قرمز خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • آب ۱ عدد لیمو
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستور تهیه سالاد مراکشی

  1. درون یک کاسه تمامی مواد اولیه را ریخته و نمک، فلفل و لیمو را اضافه کنید. بمدت ۲۰ دقیقه پیش از سرو درون یخچال قرار دهید.

 

 


با اپلیکیشن فیتنس پرو، یه رژیم غذایی حرفه ای بگیر !

برنامه های تغذیه و تمرین حرفه ای ، به علاوه سیستم آنالیز و بررسی وضعیت جسمانی و… رو تو اپ میتونی رایگان استفاده کنی !

پس عجله کن و برای استفاده رایگان روی دکمه ثبت نام کلیک کن.

اپلیکیشن فیتنس پرو

 


 

مواد اولیه پیتای مرغ

  • ۴۵۰ گرم سینه مرغ خام
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱٫۵ قاشق چای‌خوری دارچین
  • ۲ قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • ۱ قاشق چای‌خوری زنجبیل
  • ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری جوز هندی
  • ۱ قاشق چای‌خوری زیره
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • ۴ عدد نان پیتا
  • ۴ سرو سالاد مراکشی
  • ۴ قاشق غذاخوری ارده
  • جعفری و گشنیز به میزان دلخواه

دستور تهیه پیتای مرغ

  1. فر را روشن و بر روی دما ۴۲۰ درجه فارنهایت و ۲۱۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  2. سینه‌های مرغ را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه‌ها آغشته و بمدت ۲۰ دقیقه یا یک شبانه روز مزه دار شود.
  3. تابه نچسب را بر شعله اجاق روی دمای زیاد قرار و روغن زیتون اضافه کنید. سینه‌ها مرغ را درون تابه گذاشته و هر سمت ۳ دقیقه پخته شود. سپس درون فر گذاشته و ۶ الی ۸ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود.
  4. هر سینه مرغ را درون یک نان پیتا گذاشته و خرد کنید. سپس جعفری و گشنیز، یک سرو سالاد مراکشی و یک قاشق غذاخوری ارده بر روی آن بریزید و میل کنید.

نوش جان :)

امیدوارم دستور تهیه پیتای مرغ و سالاد مراکشی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهادات‌تون در قسمت نظرات هستم.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: FitMenCook.com

پوریا آریان‌پور

از بچگی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش طراح وب و گرافیک هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *