اگر عاشق غذاهای مدیترانهای هستید، دستور تهیه پیتای مرغ و سالاد مراکشی جز انتخابهای اصلی شما برای یک ناهار خوشمزه و غنی از درشت مغذیهای مورد نیاز بدن خواهد بود.
اگر تمایلی به استفاده از ارده ندارید آن رو حذف و با سس دلخواه مثل سس فلفل یا سس خردل جایگزین کنید.
مواد اولیه سالاد مراکشی
- ۱ عدد خیار پوست گرفته و خرد شده
- ۳ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۱/۳ کاسه زیتون سیاه
- ۱/۲ پیاز قرمز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آب ۱ عدد لیمو
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
دستور تهیه سالاد مراکشی
- درون یک کاسه تمامی مواد اولیه را ریخته و نمک، فلفل و لیمو را اضافه کنید. بمدت ۲۰ دقیقه پیش از سرو درون یخچال قرار دهید.
مواد اولیه پیتای مرغ
- ۴۵۰ گرم سینه مرغ خام
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱٫۵ قاشق چایخوری دارچین
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ قاشق چایخوری زنجبیل
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
- ۱/۲ قاشق چایخوری جوز هندی
- ۱ قاشق چایخوری زیره
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- ۴ عدد نان پیتا
- ۴ سرو سالاد مراکشی
- ۴ قاشق غذاخوری ارده
- جعفری و گشنیز به میزان دلخواه
دستور تهیه پیتای مرغ
- فر را روشن و بر روی دما ۴۲۰ درجه فارنهایت و ۲۱۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- سینههای مرغ را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویهها آغشته و بمدت ۲۰ دقیقه یا یک شبانه روز مزه دار شود.
- تابه نچسب را بر شعله اجاق روی دمای زیاد قرار و روغن زیتون اضافه کنید. سینهها مرغ را درون تابه گذاشته و هر سمت ۳ دقیقه پخته شود. سپس درون فر گذاشته و ۶ الی ۸ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود.
- هر سینه مرغ را درون یک نان پیتا گذاشته و خرد کنید. سپس جعفری و گشنیز، یک سرو سالاد مراکشی و یک قاشق غذاخوری ارده بر روی آن بریزید و میل کنید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه پیتای مرغ و سالاد مراکشی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون در قسمت نظرات هستم.
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: FitMenCook.com
07 فوریه 2020
بدون ديدگاه