دستور تهیه مرغ کتوژنیک با لوبیا سبز و بادام
- 321کالری
- 11 گرمکربوهیدرات
- 31 گرمپروتئین
- 18 گرمچربی
- سروینگ: 4 سرو
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- مدت زمان پخت: 20 دقیقه
- زمان کلی مورد نیاز: 25 دقیقه
شاید رژیم غذایی کتوژنیک کربوهیدرات محدودی داشته باشه، اما تنوع مواد غذایی بالایی دارید. دستور تهیه مرغ کتوژنیک با لوبیا سبز و بادام جز اون دستورتهیههاییست که اگر زمانی رژیم کتوژنیک رو استارت بزنم حتما در برنامه غذاییم جای ویژهای خواهد داشت.
اگر میخواهید این دستور تهیه کم کربوهیدراتتر باشد، بجای ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱/۵ قاشق استفاده کنید.
مواد اولیه
- ۴۵۰ گرم لوبیا سبز
- ۴۵۰ گرم سینه یا ران مرغ
- برای مزه دار کردن مرغ
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱/۵ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۵ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱/۵ قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق غذاخوری رزماری خشک شده
نمک و فلفل به مقدار جزئی - ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- ۷۸ گرم خلال بادام
دستور تهیه
- مقدار کمی آب درون یک قابلمه ریخته و اجازه دهید به جوش آید و سپس ظرف بخار پز را درون قابلمه قرار داده و لوبیا سبز را بمدت ۵ دقیقه تا ترد و لطیف شود درون آن قرار دهید. زمانیکه به میزان دلخواهتان رسید، از درون قابلمه خارج و درون آب یخ گذاشته تا بافت و رنگ سبز خود را حفظ کند.
- درون یک کاسه مرغ را قرار داده و مواد اولیه برای مزه دار کردن را به آن اضافه و هم بزنید.
- یک تابه نچسب را بر روی اجاق گاز با شعله متوسط رو به زیاد گذاشته و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه و مرغ را درون آن بگذارید، بمدت ۶ – ۸ دقیقه بر روی شعله گذاشته تا لبههای آن طلایی شود؛ زمانیکه طلایی شد شعله را به متوسط کاهش دهید.
- مرغ را از تابه در آورید.
- دمای اجاق را به کم رو به متوسط کاهش دهید و سیر و خلال بادام را اضافه کنید. کمی تفت داده تا بادامها به قهوهای مایل شوند. دما را مجددا افزایش و با لوبیا سبزها تفت بدهید.
- حال لوبیا سبز و بادام را در بشقاب ریخته و به همراه مرغ میل کنید.
نوش جان :)
امیدوارم دستور تهیه مرغ کتوژنیک با لوبیا سبز و بادام برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهاداتتون هستم.
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: FitMenCook.com
28 اکتبر 2019
بدون ديدگاه