دستور تهیه سالاد میگو آووکادو و انبه

دستور تهیه سالاد میگو آووکادو انبه

  • 1040
    کالری
  • 56 گرم
    کربوهیدرات
  • 26 گرم
    پروتئین
  • 79 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 5 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 20 دقیقه

ترکیبات تازه و انواع طعم‌های موجود در این سالاد آن را تبدیل به غذای مورد علاقه شما خواهد کرد. دستور تهیه سالاد میگو آووکادو انبه نه تنها یک وعده غذایی رنگارنگ را برای شما خلق خواهد کرد، بلکه مواد مغذی سالم مانند چربی‌های اشباع نشده، ویتامین C، آنتی اکسیدان‌ها و پتاسیم را با خود به همراه دارد.

حس چشایی شما در اولین برخورد با طعم‌های مختلف این سالاد از شما برای این انتخاب سالم تشکر خواهد کرد.

در مواد اولیه چاشنی دستور تهیه سالاد میگو آووکادو انبه ، آمینواسید مایع دلخواه می‌باشد. در صورتی که به بادام حساسیت ندارید، مقداری برای تزئین بر روی سالاد بریزید.

مواد اولیه

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۱۲ عدد میگو کوچک پوست کنده و پاک شده
  • نمک به میزان دلخواه
  • ۲ کاسه اسفناج
  • ۱/۲ انبه
  • ۱ کاسه پوره آووکادو

مود اولیه چاشنی

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص
  • آب نصف یک عدد لیمو گرفته شود
  • ۱ قاشق غذاخوری آمینواسید مایع(دلخواه)

دستور تهیه

  1. ابتدا یک تابه مناسب انتخاب برروی شعله قرار دهید و روغن زیتون را اضافه تا گرم شود، سپس میگو را اضافه کنید.
  2. زمانی‌که میگوها صورتی شدند از روی شعله برداشته و مقداری نمک بر روی آنها بریزید.
  3. اسفناج، انبه و آووکادو را درون یک کاسه بزرگ ریخته و میگو را اضافه کنید.
  4. در یک کاسه کوچک مواد اولیه چاشنی را ریخته و باهم مخلوط کنید.
  5. چاشنی را بر روی سالاد ریخته و سالاد میگو را سرو کنید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

محاسبه‌گر