سالاد تن ماهی
- 457کالری
- 13.3 گرمکربوهیدرات
- 26.3 گرمپروتئین
- 33.1 گرمچربی
- سروینگ: 2 سرو
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- مدت زمان پخت: 20 دقیقه
- زمان کلی مورد نیاز: 30 دقیقه
اگر شما هم طرفدار سوشی هستید، بدون شک طرفدار این سالاد تن ماهی هم میشوید. تن ماهی منبع خوبی از پروتئین هست و با مواد دیگه درون بشقاب مزه ای متفاوت را میچشید. بهتره بریم سراغ طرز تهیه این بشقاب خوشمزه.
مواد مورد نیاز
- ۱۷۰ گرم تن ماهی
- ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ فنجان سالاد
- ۱/۲ اسلاید انبه
- ۱/۴ فنجان بادام زمینی خرد شده
- ۱/۲ اسلاید آووکادو
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
- ۱/۲ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
- ۱/۸ فنجان برگ گیشنیز
طرز پخت
- روغن زیتون را در ماهی تابه با شعله متوسط گرم کنید.
- تن ماهی را در دورن ماهی تابه ریخته و ۱-۲ دقیقه تفت بدهید.
- سالاد، انبه و بادام زمینی خرد شده را درون یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
- در کاسه دیگری روغن زیتون، آبلیمو، سرکه بالزامیک و برگ گیشنیز را مخلوط کنید.
- این کار را تا زمانی که ترکیبات خوب مخلوط شوند ادامه دهید.
- تمامی مواد بالا را بر درون یک بشقاب ریخته و در انتها تن ماهی را روی این ترکیب بگذارید.
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
منبع: BodyBuilding.com
07 مارس 2016
بدون ديدگاه