سالاد تن ماهی

سالاد تن ماهی

  • 457
    کالری
  • 13.3 گرم
    کربوهیدرات
  • 26.3 گرم
    پروتئین
  • 33.1 گرم
    چربی
  • سروینگ: 2 سرو
  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 30 دقیقه

اگر شما هم طرفدار سوشی هستید، بدون شک طرفدار این سالاد تن ماهی هم میشوید. تن ماهی منبع خوبی از پروتئین هست و با مواد دیگه درون بشقاب مزه ای متفاوت را میچشید. بهتره بریم سراغ طرز تهیه این بشقاب خوشمزه.

مواد مورد نیاز

  • ۱۷۰ گرم تن ماهی
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ فنجان سالاد
  • ۱/۲ اسلاید انبه
  • ۱/۴ فنجان بادام زمینی خرد شده
  • ۱/۲ اسلاید آووکادو
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۱/۲ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
  • ۱/۸ فنجان برگ گیشنیز

طرز پخت

  1. روغن زیتون را در ماهی تابه با شعله متوسط گرم کنید.
  2. تن ماهی را در دورن ماهی تابه ریخته و ۱-۲ دقیقه تفت بدهید.
  3. سالاد، انبه و بادام زمینی خرد شده را درون یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
  4. در کاسه دیگری روغن زیتون، آبلیمو، سرکه بالزامیک و برگ گیشنیز را مخلوط کنید.
  5. این کار را تا زمانی که ترکیبات خوب مخلوط شوند ادامه دهید.
  6. تمامی مواد بالا را بر درون یک بشقاب ریخته و در انتها تن ماهی را روی این ترکیب بگذارید.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

محاسبه‌گر