دستور تهیه شاک شوکا - املت تونسی

دستور تهیه شاک شوکا – املت تونسی

  • 392
    کالری
  • 23 گرم
    کربوهیدرات
  • 19 گرم
    پروتئین
  • 25 گرم
    چربی
  • سروینگ: 2 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 35 دقیقه

یک بار شاک شوکا یا همان املت تونسی را امتحان تا املت ایرانی را فراموش کنید، دستور تهیه شاک شوکا حاوی جعفری، گشنیز، پیاز و برخی ادویه‌هاست. با خوردن این صبحانه مغذی روز خود را پر انرژی آغاز نمایید.

برای تهیه املت تونسی از تابه‌ای استفاده که دسته‌های فلزی داشته باشد تا در داخل فر آب نشود.

مواد اولیه

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • ۷۵ گرم پیاز خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده
  • ۱ قاشق چای خوری گشنیز
  • ۱ قاشق چای خوری زیره
  • ۲ قاشق چای خوری پودر چیلی یا پاپریکا
  • ۲ عدد گوجه متوسط خرد شده
  • ۲۰۰ گرم رب گوجه بدون نمک
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • جعفری و گشنیز تازه خرد شده برای تزئین

دستور تهیه

  1. فر را روشن و در دمای ۲۰۴ درجه سانتی‌گراد/ ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
  2. تابه را بر روی شعله متوسط قرار دهید. زمانی‌که داغ شد، روغن زیتون، سیر، پیاز، فلفل دلمه‌ای، گشنیز، زیره و پودر چیلی را اضافه کنید. ۳ – ۵ دقیقه تفت دهید تا بوی مواد فوق را به خوبی احساس کنید.
  3. گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه را اضافه کنید. دما را کمی کاهش و بمدت ۳ – ۵ دقیقه هم بزنید.
  4. ۴ سوراخ در سس ایجاد و در هر سوراخ یک تخم مرغ بشکنید.
  5. حالا تابه را با دستمال گرفته و در داخل فر قرار داده و بمدت ۲۰ دقیقه یا تا زمان دلخواه بپزید.
  6. جعفری و گشنیز تازه را بر روی شاک شوکا قرار داده و با نان تست غلات یا سیب زمینی پخته میل کنید.

نوش جان :)

امیدوارم دستور تهیه شاک شوکا – املت تونسی برای شما مفید بوده باشد، منتظر پیشنهادات‌تون هستم.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

محاسبه‌گر