دستور تهیه سوربت هندوانه

دستور تهیه سوربت هندوانه

  • 63
    کالری
  • 15 گرم
    کربوهیدرات
  • 1 گرم
    پروتئین
  • 0 گرم
    چربی
  • سروینگ: 4 سرو
  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 0 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 10 دقیقه

سوربت یا سربی نوعی دسر میوه ای یخی است. دستور تهیه سوربت هندوانه بدلیل پرطرفدارترین میوه تابستان یعنی هندوانه انتخاب شده است، تا با خوردن هندوانه یخ زده در گرمای تابستان علاوه بر مزایای آن یک دسر یا میان وعده خنک میل کنید.

در فصل تابستان بدن آب زیادی را از طریق تعرق از دست می‌دهد و همین موضوع سبب کم آبی و کاهش الکترولیت موجود در بدن می‌شود. الکترولیت ها مینرال‌هایی[سدیم، کلسیم، پتاسیم، کلرید، فسفات و منیزیم] هستند که فعالیت‌های مختلفی مانند کنترل سطح مایعات بدن، تنظیم فشار خون، نگه داشتن اسیدیته خون (PH خون) و… را بر عهده دارند. نوشیدن آب ممکن است میزان قابل توجهی از نیاز الکترولیت و کم آبی بدن را تامین کند، اما در هندوانه و آب لیمو این مینرال‌ها بصورت طبیعی وجود دارند.

اگر به لبنیات حساسیت دارید انواع سوربت بهترین انتخاب برای شما خواهد بود؛ برای درست کردن سوربت حتما نیازی به بستنی ساز ندارید، غذا ساز یا مخلوط کن قوی برای ساخت آن کافی است.

در دستور تهیه سوربت هندوانه، آمینو پودری با طعم هندوانه پیشنهاد شده است؛ علت استفاده از آن افزایش سرعت ریکاوری می‌باشد.

مواد اولیه

  • ۸۵۰ گرم هندوانه یخ زده یا عادی تکه تکه شده
  • ۲ قاشق چای خوری آب لیمو تازه
  • ۱ گرم آمینو پودری با طعم هندوانه
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۶۰ میلی‌لیتر آب گرم

دستور تهیه

  1. هندوانه، آب لیمو، آمینو و عسل را درون مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و چند ثانیه با هم مخلوط کنید.
  2. حال آب گرم را اضافه کرده و تا زمانی که یک ترکیب یکنواخت بوجود آید، ادامه دهید.
  3. اگر هندوانه یخ زده استفاده کردید بلافاصله درون بستنی‌خوری ریخته و میل کنید.
  4. در غیر اینصورت درون یک ظرف مناسب ریخته و ۱ ساعت درون فریزر قرار دهید، تا یخ بزند.
  5. حال مقداری درون بستنی‌خوری ریخته و میل کنید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

محاسبه‌گر