املت تایلندی
- 385کالری
- 3 گرمکربوهیدرات
- 18 گرمپروتئین
- 22 گرمچربی
- سروینگ: 1 سرو
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- مدت زمان پخت: 10 دقیقه
- زمان کلی مورد نیاز: 15 دقیقه
اگر از امت معمولی خسته شدید وقتشه که یکم به خودتون تکون بدید و املت تایلندی را درست کنید. املت حاوی مقدار زیادی پروتئین، چربی های مفید و بسیار مغذی است. اضافه کردن مقدار کمی زنجبیل و پودر فلفل قرمز باعث افزایش میزان سطح انرژی گردیده و همچنین در مدت کوتاهی قابل هضم است.
این املت فقط محدود به میل کردن آن به عنوان صبحانه نیستید و میتوانید به عنوان میان وعده بعد از ظهر نیز میل کنید.
مواد مورد نیاز
- ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن هسته انگور
- ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه خرد شده
- ۱ حبه سیر کوچک خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- ۳ عدد تخم مرغ بزرگ، در یک کاسه جداگانه هم زده شوند
- نمک و فلفل برای طعم دار کردن
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- ۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
طرز پخت
- ابتدا ماهی تابه را با روغن هسته زیتون چرب کنید.(هر روغن سرخ کردن دیگری هم میتوانید استفاده کنید)
- زنجبیل، سیر، پیازچه را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
- سپس تخم مرغ را اضافه کنید.
- برای نچسبیدن تخم مرغ بهم با یک دست ماهی تابه را گرفته و از روی شعله گاز بردارید و با آن دست کفگیر را در داخل ماهی تابه تکان دهید تا جدا جدا شود.
- حال نمک، فلفل و فلفل قرمز و گشنیز را اضافه کنید.
نوش جان :)
صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید
18 جولای 2016
بدون ديدگاه