۳ راه برای افزایش کیفیت ریکاوری

تا حالا بحث های زیادی در مورد ریکاوری اما دلایل زیادی وجود دارد که باز هم در مورد ریکاوری بحث کنیم. ریکاوری یکی از مهم ترین ضلع های مثلث عضله سازی و یکی راز های پنهان در نتیجه‌ ی نهایی است و اگر شما ریکاوری ندارید پس بدون شک انتظار عضله سازی هم نداشته باشید چیز های نامحدودی در تغییر بدن و ریکاوری تاثیر دارد در این پست به چند ۳ جز اصلی که باید در مورد ریکاوری بدانید آشنا میشوید.

۱

گرفتگی عضله

اگر شما این مطلب را میخوانید پس به احتمال زیاد یکی از برنامه تمرین های موجود در فیتنس پرو را امتحان کرده اید و میدانید که سختی و شدت این تمرینات بالاست و حتما با گرفتگی عضلات آشناییت دارید و شاید زمان مطالعه این مطلب عضلاتتان گرفته است پس می دانید که گرفتی عضلات بخشی از زندگی بدنسازان و ورزشکاران است.

اما گرفتگی شدید عکس رشد است و شما را به عقب باز میگرداند چرا که ریکاوری ایست کرده و سیستم عصبی دچار اختلال میشود و عضلات به اصطلاح گره میخورند و رشد متوقف میشود. راه های مبارزه با این مشکل فعال بودن طی روز، هوازی سبک، کشش، ماساژ و نوشیدن آب زیاد است.

توصیه می شود صبح مقداری آب بنوشید کمی تمرینات هوازی سبک انجام دهید و عضلات خود را بکشید.

۲

قرار گرفتن در معرض استرس

تمرین به اندازه کافی استرس زا است بنابراین داشتن استرس در بقیه روز میتواند به افزایش سطح کورتیزول بیانجامد. کورتیزول هورمونی است که توسط غدد فوق کلیوی ترشح میگردد. اگر سطح کورتیزول بسیار بالا رود ریکاوری بدن بسیار سخت و طاقت فرسا میگردد.

برای مقابله با این شرایط به کلاس یوگا، مدیتیشن و یا استراحت در وان و یا دوش در پایان روز میتواند به کاهش سطح کورتیزول کمک فراوانی نماید.

۳

کاهش کاتابولیسم

کاتابولیسم دشمن است! من همیشه هر چه در توان دارم را صرف مبارزه با کاتابولیسم میکنم تا شکستم ندهد. برای غلبه بر کاتابولیسم تغذیه مناسب و مصرف مکمل هایی مانند گلوتامین و BCAAs ضروری است و مانند پادزهر کاتابولیسم میباشند.

نتیجه گیری

فراموش نکنید مواردی که در بالا گفته شد اصلی ترین مواردی هستند که هر ورزشکار باید آنها را رعایت نماید تا بهترین بازخورد را از ریکاوری بگیرد.

پدرام آریان پور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *