تاکو تیلاپیا

تاکو تیلاپیا

  • 388
    کالری
  • 33 گرم
    کربوهیدرات
  • 34 گرم
    پروتئین
  • 18 گرم
    چربی
  • سروینگ: 4 تاکو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 20 دقیقه

وقتی رستوران مکزیکی میرم همیشه دوست دارم تاکو تیلاپیا سفارش بدم طعم، من عاشق ترکیبی از ماهی تیکه تیکه شده و کلم قرمز ترد، طعم خامه ای آووکادو و همچنین گیشنیز هستم. یه لحظه صبر کنید!!! وقتی که شما رسیدن به تناسب اندام یکی از اهداف اصلی زندگیتون هست قطعا باید دور رستوران ها را خط بکشید :( و یک رژیم غذایی داشته باشید.

من تصمیم گرفتم بیام و نسخه سالم تاکو تیلاپیا رو بهتون یاد بدم تا علاوه بر رعایت رژیم، فراموش کنید که رژیم هستید. :D

مواد مورد نیاز

  • ۴ قرص نان ترتیلا.
  • ۴ عدد ماهی تیلاپیا.
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن نارگیل.
  • ۱ آواکادو.
  • ۱/۲ فنجان کلم خرد شده.
  • ۱ عدد لیمو.
  • ۱ قاشق غذا خوری پودر سیر، پودر پیاز، زیره سبز، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر چیلی.
  • ۱/۴ فنجان جعفری خرد شده.

طرز تهیه

  1. تیلاپیا ها را در فر با دمای ۳۷۵ دجه پخته و نان ها را گرم کنید.
  2. روغن نارگیل را در یک ماهی تابه متوسط با حرارت متوسط گرم کنید.
  3. ماهی ها را با ادویه ها مزه دار کرده.
  4. ماهی های مزه دار شده را به مدت ۳-۴ دقیقه تفت دهید.
  5. زمانی که تیلاپیا ها کامل پخت هر نان را با یک ماهی و ۱/۴ آواکادو و کلم قرمز پر کنید و روی آن لیمو و جعفری بریزید.

نوش جان :)

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

محاسبه‌گر