اپ اندروید فیتنس پرو دانلود رایگان

×

۶ دلیل برای مصرف غذاهای تند

۱

ادویه‌های تند می‌توانند به کاهش وزن‌ کمک کنند

بسیاری از ادویه‌های تند دارای خواصی هستند که گرمای بدن را افزایش می‌دهند، و در نتیجه باعث افزایش سوخت‌وساز بدن و بنابراین کاهش وزن‌تان می‌شوند. ادویه‌های دیگری نیز نظیر دارچین به برقراری تعادل قند خون‌تان کمک می‌کنند و از این طریق باعث می‌شوند مدت بیش‌تری احساس سیری کنید.
به علاوه، همان‌گونه که پیش‌تر گفته شد، ادویه‌ها می‌توانند به عنوان جایگزین افزودنی‌هایی نظیر قند شوند؛ موادی مانند قند فقط حاوی کالری هستند و هیچ ارزش غذایی دیگری ندارند. مثال رایج‌تر این‌که بسیاری از آدم‌ها از ادویه به جای نمک استفاده می‌کنند؛ نمک می‌تواند باعث افزایش میزان آب و در نتیجه موجب تورم یا نفخ شود.
ادویه‌های تند باعث می‌شوند قدرت سیرکنندگی غذاها بیش‌تر شود، و به این معنی است با مصرف غذای کم‌تر، زودتر سیر می‌شوید.

۲

ادویه‌های تند می‌توانند سوخت‌وساز بدن را افزایش دهند

بر اساس نشریه‌ی تغذیه‌ی برتر، کپسایسین موجود در فلفل‌های تند گرمای بدن را افزایش، و به این ترتیب سوخت‌وساز آن را بالا می‌برد. این مطلب مشابه و همسو با مطلب بالا است، ولی ارزش بازگویی را دارد. مصرف ادویه می‌تواند راه آسانی برای افزایش انرژی و سوخت‌وساز بدن‌تان باشد، به علاوه باعث می‌شود غذاهای خوشمزه‌تری نیز درست کنید. با یک تیر دو نشان بزنید.

۳

ادویه‌های تند می‌توانند از بیماری‌های قلبی جلوگیری کنند

مشخصا ثابت شده است سیر، زنجبیل، و دارچین می‌توانند به جلوگیری از بیماری‌های قلبی کمک کنند. دکتر سیناترا، متخصص قلب و عروق می‌گوید: سیر، به عنوان یکی از سالم‌ترین گیاهان دارویی و ادویه‌ای دنیا، یک آنتی‌اکسیدان قوی و رقیق‌کننده‌ی خون است. به علاوه، همیشه به عنوان عامل پایین‌آورنده‌ی کلسترول خون شناخته می‌شود، و ثابت شده است به کاهش تری‌گلیسرید – یا همان چربی خون که مستقیما باعث بیماری‌های قلبی می‌شود – نیز کمک می‌کند. سیر حتی نسبت به برخی از داروها با تاثیری مشابه می‌تواند فشار خون را نیز کاهش دهد (طبق پژوهش‌هایی که در آنها افراد در طول ۳ تا ۶ ماه، روزانه به میزان ۶۰۰ تا ۹۰۰ میلی‌گرم از دارو داده شد و تاثیرات‌اش با سیر مقایسه شد).‌
وی هم‌چنین از دارچین به عنوان یکی از بهترین گیاهان و ادویه‌جات درمانی برای افزایش آنتی‌اکسیدان خون، و زنجبیل به عنوان رقیق‌کننده‌ی طبیعی خون نیز نام برد.

۴

ادویه‌های تند می‌توانند مشکلات سینوس را تسکین دهند

به نظر می‌رسد این مسئله نیاز به توضیح ندارد، زیرا همه‌ی ما، حتی اگر هرزگاهی هم فلفل می‌خوریم، این تجربه‌ را داشته‌ایم که هنگام مصرف غذاهای تند باید دائما دستمال کاغذی دست‌مان بگیریم. این ادویه‌جات به دلیل گرمای فوق‌العاده‌شان، باعث باز شدن سینوس‌ها می‌شوند؛ و این‌گونه آب از چشم‌ها و بینی‌مان جاری می‌شود.
اگر دچار مشکلات سینوسی هستید، فقط کافی است در آشپزی‌تان از ادویه‌های تند بیش‌تر استفاده کنید، و به سرعت احساس آرامش کنید.

۵

مصرف ادویه‌های تند می‌تواند به طول عمرتان کمک کند

طبق پژوهشی که توسط مجله‌ی تایم به‌عمل آمد، آدم‌هایی که ۱ تا ۲ بار در هفته غذاهای تند می‌خورند، نسبت به آن‌هایی که کم‌تر از این میزان از ادویه‌های تند استفاده می‌کنند، تا ۱۰ درصد کم‌تر در خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.
ادویه‌های تند با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، کاهش فشار خون، و کاهش دیگر تهدیدات سلامتی باعث می‌شوند عمری طولانی‌تر داشته باشیم.

۶

ادویه‌های تند می‌توانند به عنوان داروی طبیعی برای استرس و اضطراب عمل کنند

به گفته‌ی دکتر سینتیا، پزشک کل‌نگر، گل ساعتی، کاوا، زردچوبه، و اسطوخودوس به صورت بالقوه می‌توانند به شکلی سالم و غیر اعتیادآور استرس و اضطراب را کاهش دهند. ال‌تینین نوعی اسید آمینه که بیش‌تر در چای سبز و سیاه یافت می‌شود نیز می‌تواند اضطراب را کاهش دهد.
بنابراین، آن‌چه تقدیم شما شد، ۶ دلیل علمی بود برای آن‌که سعی کنید بیش‌ از پیش غذاهای تند مصرف کنید؛ به یاد داشته باشید، ادویه‌های تند را کم‌کم به غذاهای‌تان اضافه کنید، تا جوانه‌های چشایی زبان‌تان بیش از حد اذیت نشوند.
بعد از آن، وقتی سوزش زبان‌تان افتاد، می‌توانید تندی غذای‌تان را بیش‌تر و طعم آن را دلپذیرتر کنید!

نویسندگان مهمان

این مطالب توسط نویسندگان مهمان نوشته شده است، در صورتی که در محتوای اشتباهی وجود دارد لطفا اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *