اپ اندروید فیتنس پرو دانلود رایگان
×صفحه نخست > فواید سمنو
سمنو دارای ویتامینهای A،E ،K و گروه B است و به دلیل دارا بودن کلسیم و پتاسیم مصرف متعادل آن به افراد سالمند و کسانی که دچار پوکی استخوان هستند، توصیه میشود.
فسفر آن قابل توجه بوده و برای رشد مغزی کودکان و زنان شیرده مفید است. آهن، اسید فولیک و ویتامینهای گروه B آن عاملی برای خونسازی و تنظیم هورمونها بوده و میتواند در رفع خستگی وآرامش اعصاب تاثیر گذار باشد.
اگر در سمنو از بادام شیرین استفاده شود هنگام طبخ، ریزمغذیهایش جذب سمنو شده و باعث مقویترشدن این غذا میشود.
شیرینی سمنو طبیعی است!
سوالی که بیشتر خانوادهها میپرسند این است که آیا به سمنو شکر میزنند؟
در فرآیند جوانهزدن، ویتامینها و املاح معدنی گندم چند برابر شده و در مقابل از کالری و کربوهیدرات آن کاسته میشود. پروتئینهای آن قابلیت هضم و جذب بهتری داشته و بر میزان ویتامین C آن افزوده میشود. در این مرحله اگر طعم گندم جوانه زده را بچشید متوجه شیرینی آن خواهید شد.
در واقع گندم تا زمانی که جوانه نزده است، مواد قندیاش به صورت نشاسته ذخیره میشود و طعم شیرین ندارد، اما در فرآیند جوانه زنی، نشاسته تجزیه و تبدیل به واحدهای کوچکتری به نام مالتوز میشود و اینجاست که شیرینی سمنو پدیدار میشود ولی برخی فروشندگان به دلیل آنکه شیرینی سمنو طبیعی است، مصرف آن را به مبتلایان به دیابت و افراد چاق توصیه میکنند، اما باید بدانید در سمنو علاوه بر عصاره جوانه گندم از آرد کامل گندم هم استفاده میکنند و از این رو در هر صد گرم آن ۳۰۰ کالری انرژی نهفته است.
گرچه سمنو پروتئین زیاد و چربی کمی دارد، اما بیشتر حجم محصول را مواد کربوهیدراتی(قند) تشکیل میدهد. البته قند آن در مقایسه با ساکاروز، شیرینی کمتری دارد، اما این دلیلی نمیشود که افراد در مصرف آن زیاده روی کنند. این قند در بدن تولید انرژی کرده و مازاد آن موجب چاقی میشود و برای مبتلایان به دیابت و چربی خون بالا محدودیت مصرف دارد.
این مطالب توسط نویسندگان مهمان نوشته شده است، در صورتی که در محتوای اشتباهی وجود دارد لطفا اطلاع دهید.
تمامی مطالب نویسندگانمقالات بدنسازی
مقالات پزشکی
مقالات تغذیه
مقالات مکمل و داروها
مقالات بدنسازی
مقالات
مقالات
مقالات
مقالات
مقالات
09 مارس 2016
بدون ديدگاه