پنکیک کم کربوهیدرات

پنکیک کم کربوهیدرات

  • 394
    کالری
  • 29 گرم
    کربوهیدرات
  • 57 گرم
    پروتئین
  • 5 گرم
    چربی
  • سروینگ: 1 سرو
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کلی مورد نیاز: 15 دقیقه

در پخت این پنکیک پروتئینی از آرد نارگیل استفاده شده که دارای مقدار کمی کربوهیدرات خالص، به دلیل بالا بودن منابع فیبر موجود در نارگیل است.

خوشمزه و رضایت بخش، این پنکیک شما رو تا ساعت ها سیر نگه میدارد.

اگر میخواهید این پنکیک لذیذتر شود کافیست یک یا دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را در مایکروویو گذاشته تا مایع شود، قبل از سرو بر روی پنکیک ها ریخته و میل کنید.

مواد مورد نیاز

  • ۱ اسکوپ پودر وی
  • ۱ کاسه سفیده تخم مرغ
  • ۱/۴ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۱/۴ کاسه آرد نارگیل
  • ۲ قاشق غذاخوری آب

طرز پخت

  1. تمام مواد بالا رو با هم در یک شیکر ریخته و مخلوط کنید.
  2. دو قاشق غذاخوری از خمیر بدست آمده از مخلوط بالا را د یک ماهی تابه نچسب که از قبل گرم شده ریخته.
  3. وقتی که خمیر شروع به حباب زدن کرد اون رو با یک کفگیر برعکس کرده و اجازه بدید ۳۰ تا ۶۰ ثانیه دیگر اون سمت خمیر پخته شود.

اگر که از تمام این خمیر در یک وعده استفاده نمیکنید، باقیمانده را در فریزر نگه دارید.

صفحه اینستاگرام فیتنس پرو را دنبال کنید

منبع: BodyBuilding.com

پوریا آریان‌پور

از بچگی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب خلق فیتنس پرو، گذروندن مربی‌گری درجه 3، مسئول پژوهش و انفورماتیک کراس فیت استان و مطالعه و ترجمه مطالب حوزه ورزش و سلامت شده است. در خارج از دنیای ورزش طراح وب و گرافیک هستم.

3 دیدگاه برای “پنکیک کم کربوهیدرات”

  1. mehrdad در تاریخ ساعت 7:21 ب.ظ گفت:

    عالی

  2. mehrdad در تاریخ ساعت 7:22 ب.ظ گفت:

    عالی و بسیار کاربردی لطفا بیشتر اطلاع رسانی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *