یک قدم جلوتر از گذشته خود با محاسبه‌گرهای فیتنس پرو ورود به محاسبه‌گر

سالاد تن ماهی

اگر شما هم طرفدار سوشی هستید، بدون شک طرفدار این سالاد تن ماهی هم میشوید. تن ماهی منبع خوبی از پروتئین هست و با مواد دیگه درون بشقاب مزه ای متفاوت را میچشید. بهتره بریم سراغ طرز تهیه این بشقاب خوشمزه.

مواد مورد نیاز

  • ۱۷۰ گرم تن ماهی
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ فنجان سالاد
  • ۱/۲ اسلاید انبه
  • ۱/۴ فنجان بادام زمینی خرد شده
  • ۱/۲ اسلاید آووکادو
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۱/۲ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
  • ۱/۸ فنجان برگ گیشنیز

طرز پخت

  1. روغن زیتون را در ماهی تابه با شعله متوسط گرم کنید.
  2. تن ماهی را در دورن ماهی تابه ریخته و ۱-۲ دقیقه تفت بدهید.
  3. سالاد، انبه و بادام زمینی خرد شده را درون یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
  4. در کاسه دیگری روغن زیتون، آبلیمو، سرکه بالزامیک و برگ گیشنیز را مخلوط کنید.
  5. این کار را تا زمانی که ترکیبات خوب مخلوط شوند ادامه دهید.
  6. تمامی مواد بالا را بر درون یک بشقاب ریخته و در انتها تن ماهی را روی این ترکیب بگذارید.

 

ارزش غذایی

مقدار سروینگ: 2 سرو

مقدار هر سرو
کالری 457
چربی کل 33.1 گرم
کربوهیدرات 13.3 گرم
پروتئین 26.3 گرم

→ مطلب قبلی

اسموتی برای افزایش حجم بدون نیاز به وی

مطلب بعدی ←

شیک شوکو نارگیل و آووکادو

در مورد پوریا آریانپور

از بچگی علاقه زیادی به ورزش داشتم و همین علاقه موجب شد از 4 سالگی برم و ژیمناستیک یاد بگیرم، هرچی بزرگتر شدم علاقه مندیم به ورزش های دیگه بیشتر شد و به بسکتبال و فوتبال و کوه نوردی علاقه مند شدم از 3 سال پیش بدنسازی رو شروع کردم و 2 سال رو صرف بدنسازی حرفه ای کردم.

دیدگاه شما درباره ی این مطلب چیست؟

عضو کانال تلگرام فیتنس پرو شوید. کلیک کن!