یک قدم جلوتر از گذشته خود با محاسبه‌گرهای فیتنس پرو ورود به محاسبه‌گر

بهترین غذاهایی که با سرطان مبارزه میکنند

  • ترجمه توسط پدرام آریانپور

  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۴

  • 185 مشاهده

  • بدون ديدگاه

غذاها به عنوان سوخت بدن در زمان تمرین به کمک بدن میان، اما خیلی از اونها میتونن باعث پیشگیری از سرطان بشن. درحالی که هیچ غذایی جادویی نیست که از سرطان پیشگیری کنه، اما مواد غذایی هست که میتونه ابتلا به سرطان را در پایین ترین سطح نگه دارد، در ادامه مطلب با بهترین غذاهایی که با سرطان مبارزه میکنند آشنا میشوید.

۱لبنیات

فراورده ها لبنی از قبیل شیر، ماست یونانی، Skyr(ماست ایسلندی)، پنیر و البته وی و کازئین پروتئین تنها پروتئین های آنابولیک پرمصرف نیستن که میتونید مصرف کنید، همچنین این فرآورده ها کمک به پیشگیری از سرطان میکنند.

تحقیقات نشان داده مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، پستان، مثانه، تخمدان و پروستات را کاهش میدهد.

محصولات لبنی

شما ممکنه مطالعاتی کاملا خلاف متن بالا شنیده باشید که مصرف محصولات لبنی در واقع خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد. با این حال، بررسی گسترده اخیر به این نتیجه رسیده که مصرف طولانی مدت محصولات لبنی اثرات مفید در پیشگیری از سرطان از اثرات منفی اثبات نشده آن بیشتر است. و محققان به وضوح اعلام کردند که هیچ شواهدی که مصرف شیر ممکن است باعث مرگ شود وجود ندارد.

همچنین آنها اشاره کردند که ممکن است گاه گاه گزارشاتی مبنی بر اثرات مصرف شیر در برخی از سرطان ها منتشر شود، باید یاد آورد شد که نه تنها مطالعات بی شماری در رابطه با سودمندی مصرف لبنیات وجود دارد، شواهد قانع کننده ای که از هزاران سال مصرف لبنیات توسط انسان و تاثیر قطعی که در حفظ سلامت، طول عمر و بقای ما را میشود به یاد آورد.

۲گوجه فرنگی

تحقیقات اخیر توسط محققان بریتانیایی نشان میدهد مردانی که در هفته حداقل ۱۰ وعده در هفته گوجه فرنگی یا محصولات گوجه فرنگی مثل سس گوجه، آب گوجه و کچاپ مصرف میکنند تقریبا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهد. این اطلاعات جدید پژوهش های پیشین که کاهش ۳۵ درصدی خطر ابتلا به سرطان پروستات را نشان میداد رد کرد.

گوجه فرنگی

افزایش سلامتی با حضور لیکوپن، آنتی اکسیدانی بسیار قوی که میتواند آسیب سلولی و DNA مبارزه کند.

یک وعده گوجه فرنگی متشکل از یک گوجه فرنگی متوسط، هفت عدد گوجه فرنگی گیلاسی یا تقریبا ۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه میباشد.

 

 

 

۳شکلات تلخ

محققان تایید کردن که فلاونول(flavanol) موجود در کاکائو خطر ابتلا به سرطان مخصوصا سرطان روده بزرگ را کاهش میدهد.

شکلات تلخ

روده بزرگ بسیار مستعد است تا گونه های اکسیژن فعال را بیش از حد تولید کند که موجب تحریک سلول های سرطانی میگردد،فلاونول موجود در کاکائو موجب خنثی شدن اکسیژن های فعال میشود.

کاکائو یکی از خوراکی هایی هست که بیشترین مقادیر فلاونول را در بین خوراکی های دیگر دارد.

 

۴قهوه

لازم نیست که در مورد مقدار نوشیدن قهوه احساس گناه کنید، ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در قهوه برای دفع سرطان پروستات مفید است.

اخیرا تحقیقی درباره ی علل سرطان و کنترل آن انجام شده که گزارش میدهد در بیش از ۱۰۰۰ مورد از مرد هایی که از سرطان پروستات جان سالم به در بردند آن هایی که در روز ۴ فنجان قهوه مصرف میکنند در مقایسه با آنهایی که کمتر قهوه مصرف میکنند حدود ۶۰ درصد خطر ابتلا کمتر شده است.

همچنین قهوه کمک میکنه که کبد سالم تری داشته باشید، دیگر تحقیقات نشان میدهند مصرف کنندگان قهوه ممکن است به اندازه ۵۰ درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد داشته باشند، این مزایا از ترکیبات cafestol, kahweol, chlorogenic acid, caffeic acid موجود در قهوه باشند. دیگر شواهد علمی نشان داده که کافئین موجود در قهوه باعث تاخیر در متاستاز میشود و دیگر اثرات ضد سرطانی را داراست.

قهوه

۵کلم پیچ

the-6-best-cancer-fighting-foods-5

این برگ سبز چلیپایی از خانواده براسیکا هست مثل: بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل، کلم برگ و بقیه سبزیجاتی که از خانواده براسیکا هستند که غنی از ترکیبات آلی گوگرد که به عنوان گلوکوزینولات شناخته میشوند. که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. به خصوص سرطان روده بزرگ.

یکی از گلوکوزینولات عمده در کلم(و همچنین دیگر سبزیجات چلیپایی) سولفورافان است.

فقط یک تذکر: ممکن است شما شنیده باشید در مورد سبزیجات چلیپایی حاوی مواد شیمیایی هستند که باعث کم کاری تیروئید میشود، اما نگران نباشید مصرف روزانه ی بسیار زیاد این سبزیجات همراه با کمبود قابل توجه ید موجب اختلال در کار تیروئید میشود.

۶سیر

سیر بخاطر مزایای مفیدی که برای قلب و عروق و سیستم ایمنی بدن دارد را به خوبی میشناسیم. و ممکن است در روند چربی سوزی کمک کند.

سیر خام بنظر میرسد میتواند بدن را از سرطان معده، روده بزرگ و سرطان ریه محافظت کند. تحقیق محققان چینی نشان داده است که کسانی که ۲ بار در هفته سیر خام مصرف کرده اند ۴۵ درصد خطر ابتلا به سرطان ریه کاهش یافته است و حتی افراد سیگاری به شکل عجیبی خطر ابتلا به سرطان ریه ۳۰ درصد کاهش یافته است.

→ مطلب قبلی

۲۰ ویتامین و مکمل برای حفظ سلامتی

مطلب بعدی ←

آکریل آمید چیست

در مورد پدرام آریانپور

دیدگاه شما درباره ی این مطلب چیست؟

عضو کانال تلگرام فیتنس پرو شوید. کلیک کن!